-Söndag-

GOTT NYTT ÅR!!! =)

-Torsdag-

Bröder
Ja, det där är mina kära bröder. Dom är så himla underbara. Allihop. Dom har jag spenderat min tid hemma med och jag har faktiskt haft kul med dom. (Även om dom då och då driver mig till vansinne)...

Julen har varit bra. Födelsedagen var förresten också bra. Fina presenter och tid till att träffa alla i familjen. Finns många som jag saknat oändligt mkt. Systrar och bröder, ni är mitt allt. Detsamma gäller mina syskonbarn, dom är bäst! Julafton blev dock lite annorlunda i år men ändå. Den var bra.

Igår var jag på stan med Maya. Shoppade lite för födelsedags- och julklappspengarna. Fick ihop till en outfit till söndag, nyår. Sen skiljdes vi åt. Jag åkte hem till mamma. När jag kom hem pratade jag med Kristoffer och stod inte längre ut. Jag längtade som en idiot efter honom. Så... Uffe skjutsade mig till tågstationen där jag hoppade på ett tåg som stod inne och åkte till... FALUN! Väl i Falun försökte jag springa med all packning för att få vara i min älskades armar igen. Vid Kopparstadens huvudkontor möttes vi. Åh, jag har aldrig vart så lycklig. Flera minuter präglades av pussar och kramar. Åh, underbart! Så vi gick hem och gjorde iordning mat och bara mös. Tiden bara flög förbi och vi var så glada över att vi äntligen fick vara tillsammans igen.

Idag är Kristoffer och pluggar. Så jag ska ordna lite här hemma. Packa upp, betala räkningar och fixa fint här hemma. Iofs så hade Sara städat så fint innan hon åkte men vi diskade inte igårkväll så jag får göra de idag. Sen ska jag vänta på att Kristoffer kommer hem igen. Å då ska jag ha maten klar på bordet för att vara snäll :D

Imorn måste jag åka tillbaka till Gävle. Ska handla på IKEA. Sen ska jag sova hos mamma å så skjutsar Uffe tillbaka mig till Falun igen på Lördag. Då tar vi med oss Cissi hit dessutom. Anledningen till att Uffe ska skjutsa mig är att jag fått en datastol och en hm va ska man säga... ja en möbel. plus en dammsugare som jag inte orkar bära med mig på tåget.

Nä, nu ska jag sätta igång.

/MA

-Söndag-

Jag vill tacka alla mina vänner för gårdagen med att säga: NI ÄR BÄST! Tack för alla presenter och tack för att ni kom och hade kul med mig. =)

-Lördag-

snel hest3



Imorgon fyller jag år
169 år

å då ska min mamma ha kalas för mig

å så å så blire hamburgare å å coca cola

å å å å sen vet ni? vet ni?

sen slår min mamma alla som kommer i kalaset

för att för att dom är dumma

Kom å tänka på Knut och låten Kylskåp eftersom jag ska ha födelsedagsfest idag. Fast iofs så fyller jag varken 169 år och min mamma kommer inte å slå nå. Synd :P Fyller iofs inte förän på fredag men då har alla åkt hem.. inklusive jag. Jag åker på tisdag å jag längtar som fan tills dess. Fast det kommer att bli jobbigt å vara utan Kristoffer. Som tur är ska pappa-Uffe skjutsa min till Falun igen den 30:e så att jag kan vara med min älskling på nyår. =)

Jag är fattig som en kyrk-råtta. *bölar*

Ska snart städa innan ikväll. Ikväll ska jag iaf ha riktigt kul. Det har jag bestämt. =)

/MA


-Söndag-

Idag mår man som man förtjänar. Var hos Jocke igår på inflyttningsfest. Det var trevligt.. lugnt men trevligt.

Jag vill ha pizza å Kristoffer bara sover. Jag har slagit min armbåge så jag har svårt att röra armen. :(

Hunger!

/MA

-Tisdag-

PUSSThe Mad
Theodor and me
Madde Sara
Angelica Madde
Älskar dig!

Åh, jag är så kär att jag kan avlida. My love and I... Mmmm-mmm-mmmmmm..... Love is in the air!

Imorse vaknade jag av att jag nå så fördjävligt förbannad. Jag skrek ut "Jag skulle kunna slå nån nu"... Då höll de på å borra bredband i lägenheten brevid. Närmare bestämt i väggen som är till mitt sovrum. Det låter ju helvete... GAAAAH! Jag skrek massa svordomar. Jag menar, klockan var för i jävlars helvete kvart över åtta. Jag sa då till Kristoffer: "Jaha, men ska dom borra ner hela vägg-helvetet eller? Då kan vi dra sladdar över hela jävla skiten. Dom har ju för fan borrat sönder hela väggen redan!"... Oh, passa er för mitt morgon-humör. Det ska jag säga er, mina kära små vänner... DET är ingenting att leka med. Så de så! Hm!

Sen har både Bredbands bolaget och Telia ring mig 40 tusen gånger sen i fredags. "Du har ju inte hämtat ut din ungdomsrabatt på hemtelefonen" men va fan era jäfla puckon... Det är inte ens jag som står på den där jävla hemtelefonen. Idioter. Grejen är att det kan ringa och säga samma sak 3 ggr per dag. Jag avlider. Jag ska ringa NIX imöra.

Post-it


Idag har vi pluggat hela dagen. Jag, Johanna, Emelie och Malin. Åh, vår mindmap är ju gudomlig. Gjorde en otroligt fin mindmap av post-it lappar på väggen. Åh, vi är så flitiga och helt klart BÄST!

Samma dag väntar imöra. Lååång dag med plugg men det kommer nog gå ganska fort eftersom vi är så fliiiiitiiigaaaaa (sjunger med ljuvlig röst)....

Vill att min älskling ska ringa... Han å Patrik har ju vart på gymmet i hundra år nu. Kom hit och pussas, darling! =)

Nä, nu ska jag äta två ägg och kolla säsong 3 av Vänner som Malin snällt lånat ut till mig.

/MA

-Fredag-

Hallå alla härliga!
Ja, jag vet att min blogg har varit lite fattig den senaste tiden och jag ber om ursäkt för det. Så nu ska jag skriva ett riktigt inlägg så Dennis kan sluta å klaga.

Ja, som alla säkert redan vet så är jag kär å galen. Har idag varit upptagen i en vecka and I love it!

Veckan har varit rolig. I onsdags firade vi Johanna och gick sedan till Phone me där vi alla var exalterade över att se the plan. Kvällen vart otroligt lyckad och musiken var underbar (även om han inte spelade let's leave).

Igår var det bakis-dag men inte fick man vila för det. Först till mediehuset där vi gick igenom våra case inför seminaiet. Sedan seminarie som vi iaf klarade godkänt på. Sedan Cheerleading träning i 2 timmar sen hem å äta. Sen var jag och Kristoffer till Preem och hyrde film. Varannan vecka, för att vara exakt. Tittade på den och tjockade med chips å cola.

Idag har vi bara degat i sängen. Jag gjorde frukost till Kristoffer och bara mös. Nu sover han. Han är så söt. Han verkar lite trött så jag tänker inte väcka honom. Han får sova tills han vaknar helt enkelt.

Imorn är det både fotboll och innebandy turnering i slätta. Jag och mina brudar ska dit å cheera. Ska bli så jäkla kul. Vi har verkligen kämpat för att nå vårat resultat. Det kommer bli kanon. Dessutom är vi nu sponsrade av Stadium. Vi ska få våra linnen idag som vi ska ha imorn.

På kvällen ska Emelie och Malin ha firarfest. Malin har för övrigt nu flyttat från Huset till Bojsen och in hos Emelie. Känns skönt å ha henne nära. PERFEKT! Å jag tror att dom kommer å trivas jäkla bra ihop.

Nu ska jag laga lite mat. Wok med kyckling. Mmm-mmm-mmmmm.... :D

/MA