-Onsdag-

hey hey! Jag hoppas ni gillar min nya design. Jag diggar den som fan. Men det tog ju tid att göra (såklart)... Ni som inte gillar den behöver heller inte läsa min blogg... Take it or leave it.

Onsdag.. Idag har jag varit i skolan. Haft föreläsning om bildretorik. Helt okej föreläsning faktiskt.
Dagen tänker jag spendera med min kära hemtenta.
Sen tänker jag kika förbi Malin en stund å säga hej. Känns som evigheter sen jag umgicks med henne. Tråkigt men så kan de bli ibland. Särskilt nu när vi inte går i samma klass längre.
Ikväll är det Phone Me... Å nej, jag ska inte dit. Hör på det... INTE! Konstigt nog. Näe, pengar måste sparas, den goda hälsan måste återhämtas och imorn är det skola så... jag skippar det! Faktiskt är inte utelivet speciellt roligt längre. Eller jo, det är kul men inte lika roligt som förr. Det känns som att det bara blir för mkt å varje utekväll blir som den förra.. Jag kanske är redo att prata pension? Jag laddar till helgen istället för då kommer 100-lapparna spruta ut ur min plånbok (trots att jag inte ens har någon)...

Sockerdricka i handen kan vara läskigt. Det hade jag när jag vaknade 05.30 imorse. Då trodde jag seriöst att min hand skulle ramla av. Det tog mig 12 minuter att få tillbaka handen i sitt vanliga skick. Jag fick slå på den som en dåre (vilket Tindra verkade tycka vara intressant)... Sen somnade jag efter många om och men... vaknade klockan 9 och tänkte helvete... För då hade jag, Emma Madelene Martina Andersson, sovit över. Mitt, för nuvarandet, döva öra låg åt det håll där mobilen låg.. så jag hade inte hört alarmet. Då blev det stress... Tur att jag är en van stressare för jag hann alldeles lagom i tid till bussen. :)

/MA

-Tisdag-

Eftersom blogg sidan är cp så kommer här gårdagens inlägg...

Helgen:


- Fredag: Kupolen med Kristoffer, köpte klänning och skor å massa annat plock, åt en bit mat, tog bussen hem, göra sig iordning, iväg till Carro, fest, iväg till Kåren, förkylningen tog över, gick till donken, tog taxi hem, åt maten å prata, sov!

- Lördag: Sjuk sjuk sjuk, makaroner å spaghetti, from dusk till dawn, sova sova sova, film, melodifestivalen, sova sova sova...

-Söndag: Till Hemköp, köpa frukost, färskt bröd med ost och skinka, dega i soffan med kärleken, film, chili con carne, bussen till stan, bio - Allt om min buske, promenad hem, sova!

Idag är jag fortfarande förkyld men de är på bättringsvägen. Försöker ta tag i hemtentan men de går inte så bra. Det får bli hemtente-dag imorn. Jippi! (not)... har iaf vart i skolan idag. heldag till och med. trevens trevens..

I helgen blir de Gävle. På lördag ska vi på church street å äta. Hillevi ska firas för snart är hon 20 bast!.. sen blire väl nån krog. Jag tycker Hang Loose... får väl se. Sen ska jag sova kvar hos Hillevi. På söndag ska jag iaf hinna med en fika med Sandra Eriksson innan hon börjar jobba kl 17..

Nu vill jag att Kristoffer ska komma. Känns som om jag väntat i en evighet. Har iaf nyss pratat med Sandra E.. saknar henne. Men snart ska vi ses... :D:D:D

/MA


-Torsdag-

Kära Ted dog igår. Det var sorgens dag. Sara å jag grät en skvätt, tände lite ljus och tänkte på honom. Nu är han i hamsterhimlen och jag tror att till och med Tindra sa farväl till honom. Hon var hos honom hela dan. Då vi inte ens visste om hans död. Men hon visste å hon fanns där för honom... Hon sov med honom då han gick in i sin eviga sömn.

R.I.P. Ted 2007-02-21

-Tisdag-

Kanske älskling

Tänk om jag kunde vara Salem Al Fakir

Tänk om jag kunde brejka på Myspace.com
Och vara creddig som fan och kunna alla dom namn

Som man ska kunna

http://www.myspace.com/kanskealskling


-Torsdag-

Igår var det alla hjärtans dag och min älskade pojkvän gav mig rosor. och så fick jag tre glas som jag har önskat mig i evigheters tider. i flera år iaf. jag sa att jag ville ha dom glasen för jätte länge sen. inte trodde jag att han skulle komma ihåg det. sen hade han köpt skumpa till kvällen. min baby, jag älskar dig!

Hade först fest för Sara som ju har fyllt år... kom en hel del människor men det var ju bara sånna som vi hade räknat med också. sen drog vi till NYA KÅREN! Sara blev hemma för att hon är sjuk. så jag sålde hennes biljett. Väl inne på Kåren var stämningen på topp. lite väl mkt folk bara. Sen spelade Melody Club

mc2MC

det diggade jag som fan. har sett dom förr men inte på så nära avstånd som igår. Jag Kalle Dennis Malin och malins kompis stod längst fram. Jag hade Kalle som ett skyddande skal från all trängsel.. det tackar jag för :P han som sjunger (Kristofer Östergren) skakade min hand två ggr.. :P sen höll jag in hans arm en snabbis. coolt va? haha! närå men kvällen var helt okej.. mer än helt okej.. den var faktiskt bra! :D

Idag blire liggandes å vara bakis.. plus att jag ska plugga med emelie.. Seminarie imorn kl 10! Sen är det cheerleading idag. Vi har uppvisning imorn på nya kårhuset. kl 12.45 & 16.30... kom gärna å titta.

/MA

-Tisdag-

HELLO!

Ja, nu är jag mätt och belåten. Har precis klämt i mej en portion korvstroganoff... Det bästa är att jag fick mat över till imorn. Då kan man äta lunch innan seminariet klockan 13... Det här är nog det första seminariet som ska bli riktigt roligt. Jag längtar nästan lite. Uppgiften den här gången var att skapa en annons med ett kodat budskap. Åh, våran är sååå bra :D



Annons 
Man ser iaf lite hur den ser ut. Vill inte lägga ut den i fullstorlek.



Helgen har varit lugn. Fredags låg jag hemma med Kristoffer. Vi gjorde köttfärspaj och äppelpaj. Det var mums. På lördagen åt vi resterna från dagen innan sen kollade vi på melodifestivalen men Emelie och Patrik samt Malin och Anders. Vi såg även Bruce den allsmäktige... Den filmen är ju great. På söndagen var det lugnt. Städade lite. Tindra blev arg på mig för att vi dammsög så hon rev mej riktigt hårt i armen. Det gjorde ont, ska jag be å få berätta. Sen på kvällen var jag sugen på något att knapra på så vi gick till Hemköp och inhandlade:

Något att knapra på
1 x lättdryck
1 x vichy nouveau
1 x chips
1 x påse lösgodis (50:-)
3 x kexchoklad


Om vi säger såhär: Jag knaprar fortfarande.
Igår var det lugnt.. pluggade men Emelie och Johanna.. Tvättade med Sara och Kristoffer på kvällen.
Idag har vi fikat. Eller det var jag, Emelie, Patrik, Dennis och Kalle. Så det var ju inte alla direkt. Sen var jag med Emelie och Patrik när dom köpte fiskar. hehe. Å på djuraffärn såg vi Susanna Kallur. Minsann.

Kallur

Imorn fyller Sara 21... Kalas :) Så den 14:e ska vi ha förfest. Då är invigningen av det nya kårhuset. Då ska vi se Melody Club så det bara stänker om det. Fan va kul de ska bli.

Kåre

I helgen kommer det kännas tomt i Falun. Alla åker ju bort. Blir typ jag Kristoffer och Billy kvar. Snyft.

Såhär såg det ut på Phone Me i onsdags:
http://www.dalademokraten.se/service/ddtv/?do=play&ID=85


madholejn

/MA