-Fredag-

Första kvällen:

         


Skattjakten:

                     


Första Kårkvällen:


                         


Upploppet:


                                         

-Fredag-

WOW! Min blogg börjar då bli gammal och bortglömd. Men problemet ligger i internet. Jag har inte haft något internet sedan den sista juni. Men nu jävlar ska de skrivas. För idag kom brevet, det efterlängtade brevet från Banhof så nu kan jag surfa massor.

Skolan har börjat igen. Mediekommunikationsvetenskap 2 med allt vad det innebär. Jag börjar redan nu bli en aning orolig för B-uppsatsen. Men sånt klarar man väl av. Lutar åt att jag skriver den med Anders men vi får se...

Ja, fösare har jag ju också varit.. eller är... nollningen började den 21:a och jag, dennis, kalle, anders samt Malin tog emot mkv och kulturvetenskap. En härligt gäng. Dock har närvaron skiftat lite men igår på upploppet var det ändå en hel del som kom. Nu är det bara sittningen kvar som äger rum imorgon.

Allt börjar komma iordning i lägenheten också. På torsdag ska jag, kristoffer, dennis, malin och anders till Valbo och IKEA. Vi ska hyra Kårbilen och köra dit. Ser verkligen fram emot det. För då ska vi köpa de sista. Sköööönt!

Laddar upp lite bilder från nollningen sen.

-Onsdag-

Idag har jag bott i falun i ett år. Utan tvekan de bästa året i mitt liv. Jag här träffat helt underbara människor och vart med om helt sjukt roliga stunder. De var då en jävlit bra idé att gå mkv. :) på söndag har jag och kristoffer dessutom känt varann i ett år. Jag är så glad att jag träffade honom. På fredag kommer han tillbaka för gott och det kommer kännas skönt. Jag har saknat en sambo här på herrhagen. Till er andra som är på väg tillbaka - hör av er. Vi MÅSTE dra ihop gänget igen!

-Fredag-

Blogg i mobilen är underbart. Särskilt när jag inte har internet. Hoppas alla mår bra och att sommaren vart bra. Jag antar att de flesta kommer tillbaka snart. Jag väntar på er. :) snart ska jag iväg och hämta kristoffer. Eller ja, möta honom vid tåget. Nu är han min för helgen. Sen är det bara en vecka med jobb kvar för honom. SKÖNT! Den 21 drar nollningen igång. Ska bli skit kul. Imorn har Malin 20års fest vilket jag verkligen ser fram emot. :) det tar allt för nu. Mer blogg kommer de bli!

-Torsdag-

Hej! Länge sen jag skrev nånting här. Just nu är det ganska mycket i mitt huvud. I Fredags fick vi nycklarna till den nya lägenheten. ja, så otroligt skönt. På kvällen åt jag och Kristoffer middag där.. på golvet såklart eftersom vi inte hade flyttat över nå möbler. På lördagen kom min familj och flyttade över i princip allt. På söndagen delade jag ut reklam och Kristoffer åkte tillbaka till Askersund. På måndagen städade jag och Sara ur den pissiga lägenheten på Jungfruvägen. Jag kom dit halv 11 på "morgonen" och var hemma igen vid 9 på kvällen. Fy fan! På tisdagen hade jag städbesiktning. Han tyckte jag kunde putsa fönstrena i köket å mitt rum igen. Jag blev less men gjorde det ändå. Malin var med mig sen kom hon med å tittade på den nya lägenheten. På kvällen kom Cissi. Vi åt mat och såg Linas kvällsbok. Eftersom vi båda läst både ettan och tvåan så var de kul å se filmen. Hoppas det blir en film på andra boken också. På onsdagen brann Falun. Inte hela stan men en del av den så då roade jag och Cissi oss med att titta på det samt att fika(äta) i rökmolnet. Sen åkte hon tillbaka till gävle.  Idag har jag inte gjort så mkt. Bovärden kom och fixade lite grejer som jag klagat på.  Nu ska jag bara vänta på att snickarna ska fixa resterande saker.  Men sånt är inte lätt i dessa semestertider. Förresten så har jag slutat dela ut reklam. Glad att jag slipper skiten. På lördag eller söndag kommer Kristoffer å hans föräldrar hit med köksbordet. Loveli. Saknar alla. Jag vill att alla ska komma tillbaka till Falun nu.. har jag inte lidit nog? Tur att Malin finns. Johanna är tillbaka iofs fast hon jobbar.

Näe nu ska jag tillbaka hem (är hos Johanna)... Våra bästa år håller ju på... :P