-Tisdag-

SNÖ

Oh jävlar va de måste ha snöat i natt. Vakna upp av att de borrar bredband i lägenheten intill.. Arg som jag var tittar jag och blir genast glad igen. SNÖ SNÖ SNÖ!!! =)

Hemtentan går väl sisådär. Har väl inte gjort så mkt. Det måste jag erkänna. Det kommer, det kommer...

Igår var jag och Sara till vårt kära Preem och hyrde film. Sällan? näe, vi är typ stammisar där. Men det är ju billigt jue. 25:- för en film. Va fan, det är de ju värt. Vi hyrde en av de nya Wallander filmerna. Den var bra. Pratade med mamma idag å då hade de hyrt exakt samma film igår också. Snacka om att vi tänker lika. =)

Skönt å vara ledig den här veckan.

Nu ska jag snacka lite med Gripsrud så ska han få förklara lite för mig om vad hemtentan handlar om och vad jag ska svara på frågorna. Griprud: Du är en skit, men jag gillar dig för att du hjälper mig med min tenta. =P

/MA


-Uppdatering- 19:50

Varför ska alla vara så fucking jävla lyckliga? Fan, jag är så bitter... Jävla hemtenta också. Det är ju inte direkt rolig att göra... Jag är dödstrött... Ring då, så man kan få veta nån jävla gång istället för att få gå här å ha ont i magen. Det har snart gått en vecka... Jag har ett sår på min läpp som svider som en citron... Det är för varmt ute så snön smälter och blöter ner mina skor. Hate you, jävla plusgrader i vintern... Gripsrud och Fiske kan bara gå å dööööööööö... Äh, jag ger upp!

/MA

-Måndag-

MAD


Jag skrev ju inte så mycket igår, därför ska jag uppdatera er lite mer på helgen idag.

I lördags tog jag och Malin bussen till Borlänge, handlade på Kupolen och mötte sedan upp Kalle och Dennis med deras respektive. Sen var vi hem till Dennis och tog det lite lugnt. Var ner till pizzerian och käka sen började vi göra oss iordning. Klädde ut oss å allt var frid och fröjd. Men sen började Malin må lite dåligt. Iofs så hade man ju vart bakis hela dan men hon kände sig förkyld. Det blev inte så mkt dricka å vi frös påväg till festen på Lukon (?). Efter typ en timme där kom en taxi och hämtade mig och Malin och skjutsade oss till Borlänge centrum. Där tog vi en pommes frites och en cola på CentrumGrillen. Sen tog vi en buss till Falun och vidare till Bojsen med taxi. Var då hem till Kristoffer & Co. Där var det full fart. Där drack jag upp mitt vin och snikade på vad det nu än var Kristoffer drack. Sen när det var dags och sova somnade jag i Kristoffer säng och vaknade av att hans kompis häller vatten på mitt huvud och det blir blött på kudden och täcket. MEN också i mitt huvud och mina öron. Då gick jag hem. Somnade efter ett tag.

Igår hade vi alltså tvätt-tid. Mycket mer än så hände väl inte. Kristoffer kom på eftermiddagen och gick hem nån gång vid 2-3 inatt. Snön kom ju igår också men idag är den smält och försvunnen igen. =(

Idag ska jag börja med hemtentan.=(

Krist
Jag och Kristoffer. Fulla som ägg. Behövs det sägas nå mer? =P Nej, seriöst så är vi nog inte så fulla. hehe.  Men söta, det är vi. =)


Jag och Karin
Jag och Karin på Kåren i Borlänge. Där fick vi vårt pris eftersom vi hade vunnit hela nollningen. Jag var en blöt hund eftersom jag gått i spöregn från bojsen till skolan vilket tog drygt en halvtimme.

Gruppkort
Gruppkort hemma hos Jocke när Ranta och Bella var här. Vi hade en trevlig stund i köket. Lite senare var alla i full gång med att sjunga singstar.


/MA

-Söndag-

Djävul?
Jag som ond ängel i Borlänge, hos Dennis.

Jag och Dennis
Jag och Dennis. Jag ser ut som att jag har ett evil eye men eftersom jag var ond ängel så hör det ju till min image. Dennis var ingenting speciellt. Han hade bara stora öron. Nog med det. Han var bra rolig ändå!

-Uppdatering- 23:32

IDAG KOM FÖRSTA SNÖN! Loveli. Jag och Sara skrek av glädje och kramade några små snöbollar. =) Har fucking jävla tvätt-tid just nu. Fuck that. Hatar tvätt. Tvätten kan väl bara gå å dö. Samma med disken!

/MA

-Lördag-

Dennis

Hahaha. Dennis va du är skön! Det är btw han som är inringad.

http://www.falustudent.se/tv/file/fstv06/fstv061026.html
Se och skratta åt en full Krisnopper hahah! Han går btw under namnet Linus nånting. "Phone me är det nya innestället, det är bara att inse fakta" Ojojoj!

Igår var kul kul kul. Jag var full full full å det var jag inte ensam om! :P Vi drack massa öl och cider och körde lite roliga visor på Kåren. Sen blev det efterfest hos Krisnopper där vi drack sprit. Haha! Jag och Malin shota för fan brännvin i brist på annat! Sen somnade vi glada i hågen.

Snart ska jag till Borlänge med Malin. Ska in en sväng på Kupolen först innan vi drar till Dennis.

/MA

-Fredag-

It's friday. Loveli. Hade seminarie med Micke idag.. Det gick ju bra. Man svajar in där och slänger ut allt som kommer upp i huvet. Då brukar det mesta lösa sig. Dock var alla jätte hungriga eftersom det var tidigt och nästan ingen hade käkat frukost. Allas magar kurrade och dånade hela tiden. Så efter nån timme så utbrast Micke:
"Nä, nu får vi ta å snabba på lite här innan ni svälter ihjäl" Dock höll vi ändå på till tolv - UTAN RAST! Jag var inställd på att få en kaffe iaf efter nån timme sådär men nej. Vi körde på i två timmar. Gaaaah!
Dennis var ju kung idag(eller pung).. 
"Om man jämför det med Bibelen" Alla bara: WHAT??!!! BIBELN heter det, inte BIBELEN! Oj oj oj... fast den andra kommentaren var också bra:
"Om man skulle censurera rap-musiken skulle det låta piip pip piiip pip I(AJ) piip pip piip"


Bibeln                                RAP

Sen var vi ner på stan. Jag, Emelie, Johanna, Kalle och Dennis. Där mötte vi på Malin sen gick vi tillsammans och inhandlade kläder till halloween-festen imorn =) Ska snart spraya mina vingar svarta. Det kommer ju bli najs. Ska nog åka tidigt till Borlänge imorn och handla nåra saker på Kupolen. Sen köpte vi en present åt Angelica. Vi ska ju dit och äta tårta ikväll. Hon fyller ju 20. Sen blir det ju Kåren!

Idag kommer hemtentan. Så jag är ledig hela nästa vecka så att man kan jobba med den. Har inte kollat frågorna än. VILL INTE!

/MA

-Uppdatering- 16:43

Såg precis att DD hade recenserat premiären av klupp Phone me. Läs å njut! Fan va ni är bra!
http://www.dalademokraten.se/ArticlePages/200610/26/20061026112018_DD174/20061026112018_DD174.dbp.asp

Såg att Dennis var med på bilden också i blå skjorta och slips! HAHA![Ingenting]

Jag fick ju sångarens autograf över hela armen. Det bar iväg som vi sa. Fick nån flört-blink dessutom. Sånt kan man behöva ibland för att liva upp vardagen. Sångaren är btw han i rött för den som är för dum för att fatta det!

/MA

-Torsdag-

- SKRIK INTEEEE!
- Hälsa mormor du.
- Här var det ju... fint. Fan va, fult!
- Smälter som skit i munnen.
- Jag är fan för kort för att se ner på dig.
- Du är för dålig för att kasta sten.

Jag på Marianns
Jag efter nåra cider, en whisky-drink och en öl... eller var det två?

Sara på Marianns
Sara efter några öl och en whisky-drink.


Fan va kul vi hade igår. Början på kvällen var bra. Jag och Sara åkte tidigt till Marianns och satt å prata. Hur mysigt som helst. Sen när det kom mer folk blev det väl inte samma sak. Sen tog jag en promenad med Iman, Adde och Addes sambo hem. Stannade till nån minut på Britsen innan vi gick hem.

Idag hade jag en lunchdejt med Cissi. Tog en sväng i regnet och köpte en sjal och underkläder. Åt på McDonalds... Mmm-Mmm-Mmmmmm...

- Mediekommunikation verkar vara en populär linje.

Imorn blir det väl Kåren kan jag tro. Har ju seminarie imornbitti. Eller ja... vid 10 med Micke! Sen ska jag och Malin shoppa kläder till Halloween festen. YEAH!

/MA


-Uppdatering-  23:07

Sitter här med datorn i köket och försöker plugga. Jag har planerat att ligga lågt på seminariet imorn och försöka säga så lite som möjligt. Jag har ju inte haft seminarie med den nya gruppen än eftersom jag var sjuk första och Bodil var sjuk det andra. Men det ryktas om att det är en tyst grupp och det tål jag inte. Då får jag massa press på mig - vilket får mig att snacka. Men hur ska det gå imorn när jag inte har nånting att säga??!! Jag ska göra mitt bästa iaf.

Imorn innan Kåren blir det tårtkalas. Angelika fyller år så vi ska fira henne med tårta på Grand. Det blir nog nice men jag ska nog inte dricka nånting imorn. Eller ja, jag har ju två cider i kylen som måste konsumeras. =P

Jag vill ha pojkvän! Var till Hemköp idag och letade bland oxfiléer och pepparbiffar men tror ni jag hittade nån slamsa att ta med hem??? NEJ! Vart fan hittar man då pojkvänner? Är det slut på dom eller är det bara mig dom gömmer sig för?!

/MA

-Onsdag-

Phone me
http://www.dalademokraten.se/ArticlePages/200610/24/20061024145942_DD429/20061024145942_DD429.dbp.asp?dep=nöje

Ikväll har klubb Phone me premiär och det ska bli så jäkla roligt =) Måste säga att dom är duktiga som har ordnat detta. =)

Idag har jag och Sara vart på Kupolen i Borlänge och shoppat. Det började med en duschstång och slutade med varor för 1000 spänn. Helt jäkla otroligt. Men men. Det har vart en trevlig dag iaf =) Köpte en t-shirt till ikväll och ett par snygga stövlar som jag ska ha på mig. Sen köpte jag färg som man kan måla på glas med så nu när jag och Sara kom hem gjorde vi vårt badrumsfönster till ett akvarium. Vi målade fiskar och så ritade vi varandra - som en sjöjungfru =)
Sen köpte jag... hm.. få se... 2 tavlor med Marilyn Monroe som vi har satt upp i hallen. Vi ska sätta upp lite med Bruce Springsteen också men det kommer en annan dag.
Jag köpte ny bh och ett rosa band för att stödja bröstcancer fonden. =)

Neee, nu ska jag vara trevlig med Sara och Emma innan jag ska sminka mej. Sen bär det av till Marianns.

/MA

-Tisdag-

Sitter här, har nyss diskat. Halva berget försvann iaf :P Jag tar en paus. Ska cykla till Preem och handla strax. Har haft föreläsning idag. Den var intressant. Å det var den inte på grund av vad föreläsaren sa utan alla andra. Jag lyssnade knappt på vad föreläsaren sa. Fanns så mycket annat å lyssna och skratta över. Som till exempel Anders kurrande mage. haha!

Imorn är en bra dag. Vill att imorn ska vara nu. Men snart så. :P

På lördag är det tydligen Borlänge som gäller. Det är halloween party där så först ska vi hem till Dennis och fixa oss och förfesta. Alla måste vara utklädda annars kommer man inte in på festen. Därför ska jag och Malin gå som God ängel och Ond ängel. =) kommer nog bli kanon. Vi ska shoppa kläder osv på fredag.

5 timmar och 40 minuter kvar tills man får pengar igen. Höhö!


REGN!
Jag är less på det här jäkla regnet. Regn till skolan och regn hem från skolan. Jag ser ju ut som en blöt hund. Kan det inte snöa? Då blir man inte lika blöt och så ser det finare ut. Träden på gården har nästan tappat alla sina löv så det är nog på gång.

/MA

-Måndag-

Jaha, måndag. Tråkiga måndag.

Idag har jag varit i skolan. Har fan inte vart där på tre veckor nu. Först var jag sjuk sen när jag väl blev frisk blev Bodil sjuk och ställde in alla föreläsningar och seminariet som skulle vara. Det var skönt men jag fick panik eftersom jag visste att vi skulle bli tvugna att ta igen det. Som om man inte redan har mycket att göra? Men idag hade vi föreläsning med Micke och då berättade han att vi ska ta igen de förlorade föreläsningarna senare och att det inte kommer att komma nå frågor på det på hemtentan. Det kändes skönt. Jag menar jag har inte kunnat plugga så mkt på det eftersom kompendierna ligger på Mediehuset och de är dessutom på engelska. Vissa har ju kopierat dom trots att man inte får men det har inte jag gjort. Därför hade det inte vart så kul att behöva svara på frågor som man inte ens läst om. Det blir ju ganska så svårt.

I onsdags åkte jag hem till Gävle och hälsade på. Kom hem igår. Det har varit skönt å bli ompysslad och bortskämd av mamma med mat och pengar. Har inte träffat så många men jag hann med att träffa Hillevi, Ranta och Sandra Eriksson. Det var skoj. Har annars mest kopplat av med familjen. Dock är jag less på Gävle och inser hur stor skithåla det är. Jag har minnen som jag förknippar med de flesta platser som river upp gamla sår och ger mig ångest. Därför är Falun bättre. Har inga minnen här. =) Jag är här för att skapa nya minnen, även om det dock fått en lite dålig start så tänker jag göra framtiden bättre. Jag ska sluta kära ner mig och leva lyckligt i min ensamhet. Oj, det där lät deprimerande. Jag ska iaf må bra. Det är mitt mål.

Imorn är det föreläsning igen. Suck. Halv 3 till halv 5 - världens drygaste tid. Man hinner inte göra nånting, varken före eller efter. Men Cissi kommer hem imorn å då ska jag träffa henne iaf.


Idag har jag och Sara gjort chokladbollar utan pärlsocker. Det var mums. Saknade pärlsockret lite men man tager vad man haver. Eller hur? Å i vårt fall hade vi ingenting att ersätta det med heller. Då får man köra utan. Det var gott ändå.

På onsdag är det premiär för klubb phone me på mariannes. Det ska bli kul. Det är ju Billy & Co nya pop klubb så man måste ju bara bli medlem =) Jag och Sara har ju tillochmed prytt vår ytterdörr med deras affisch. Får se om jag och Sara kanske har förfest. Malin ska iofs ha det men vi är ju några stycken å då vet jag inte om vi är välkomna. Hennes rum är ju inte allt för stort.


Edward Scissorhands


Edward Scissorhands


Funderar på att kolla på Edward Scissorhands. Den är ju så jäkla bra å han är ju så söt. Det var så länge sen jag såg den.

På onsdag ska jag och Sara till Borlänge också. Vi ska på Jula och köpa en duschstång eftersom vi inte har någon. Sen blir det väl antagligen lite mer shopping eftersom vi har fått CSN då. Nu är det ju bara en fattig dag kvar. Har ju iofs 150 spänn kvar så helt pank är jag inte. Men det är tack vare mamma. =P

/MA