-Måndag-

Hej! Mitt namn är Emma Norström och jag bor i Hallsberg. Jag är 53 år gammal. Jag arbetar som designer och mitt största intresse är ormar och spindlar. Jag har 5 barn, hittills... Mitt hår är svart och mina ögon blå - jag är vacker som en solnedgång. Jag lyssnar alltid på hårdrock MEN min favorit artist är Paolo Nutini. Hör av dig till "Eneledam".


-Onsdag-

Idag är det exakt 2 veckor kvar till flytt. Pirrigt måste jag säga. Men ändå helt jävla underbart. Lägenheten börjar bli tom. Eller tom är den väl inte men det börjar FAKTISKT eka. Har fortfarande massor kvar å packa men jag har kommit en bit på väg. Snart är jag inte längre en Bojsenburgare. Låter lite som en hamburgare. tihi, Näe men snart är jag en Herrhagsbo.

Ikväll ska jag tydligen jobba på Etage. De behövde folk så jag ska stå i garderoben. Hoppas det går bra.

Imorn drar jag till Askersund i nåra dar. Eller ja, jag kommer tillbaka till Falun på lördag för att dela ut reklam. Då är det nästsista gången jag gör det. Ska bli skönt å sluta. Iaf ska jag hälsa på Kristoffer och hans familj. Skönt å få komma bort lite.

Pappa har kanske fixat jobb åt mig på Gevalia. Tydligen var det massa labbprover som inte registrerats i databasen så de behövde lite extra hjälp. Hoppas jag får det. De har inte hört av sig än så jag håller fortfarande tummarna.

Längtar efter familjen hemma i Gävle. Mamma och Uffe kommer ju 1a augusti och hjälper mig flytta. Vet inte om mina bröder följer med. Det ska bli skönt å få träffa dom igen. Sen hoppas jag på att resten kommer när vi kommit iordning och ser på den nya lägenheten. Pappa lär ju komma upp nån gång innan den 18:e med grejerna till loppisen.

Det var allt för nu.

Över och ut.

-Måndag-

Är återigen hos Johanna och lånar hennes internet. Har rapporterat reklamen till SDR, skicka in ansökan om studiemedel till CSN samt lånat om lite böcker på bibblan.

I helgen har
Kristoffer vart här. Helt underbart. Har saknat honom. Han åkte senare igår. Kändes bra å  ha honom hos mig nästan hela dagen också. Ska till Askersund på torsdag och hälsa på honom. LOVELI!

Cissi var här torsdag till fredag. Billy kom förra veckan nån gång å åkte nog igår. Var med dem två plus elin(en stund) i torsdags kväll. Kollade på tv och proppade i oss massa gott från lidl. På fredagen bjöd Cissi på kaffe och vi snackade lite allmänt. Vi satt dock ett tag och funderade på om man kunde komma ihåg alla man gick i högstadiet och gymnastiet med. Jag glömde typ 5-6 från både högstadiet och gymnasiet. Alla är inte värda å komma ihåg. Nej, det var taskigt men jag syftar på dom som typ alltid skolkade. Dom glömde jag bort först och främst. Man såg dom ju knappt. Sådeså.

På kvällen spelade Lasse LindhFalu street. Efter det blev det öl med dom i Kanske Älskling på Golden Beer. Billy snacka om att Lasse Lindh också var där inne men jag såg honom aldrig.

På lördagen spelade Kanske Älskling på Falu street. Nice bajs. Jag var den enda med linnet på.




(filmen är INTE från Falu street)

Annars har helgen bestått av att dela ut reklam. 17 gårdar. Det är skit.

Min cykel är förresten lagad :D

Vet inte när jag skriver igen. Ni märker väl.

PUSS!

-Måndag-

Ganska meningslös dag idag. Vaknade 8. duschade, gjorde kaffe och fyllde upp en kopp. La mig och kollade på Vänner. somnade om och vaknade 12. Kaffet var kallt. Värmde det igen i micron. tittade ut. dåligt väder. La mig igen och kollade på Vänner. Efter 2 timmar tänkte jag att jag kanske skulle ta tag i dagen. Klädde på mig, plattade håret och gick ut. Var först och lämnade reklam på jungfruvägen 1 som blev utan igår. räknade ut reklamen som blev kvar. Bokade en tvättid. Gick till Johanna och raporterade till SDR. Gick sedan in på king.com där jag blev fast ett tag. undrar va ja ska hitt på nu.

min cykel har vart me om en olycka
. Malin låna den i fredags för å kunna ta sig hem från jobbet smidigare. Etage stänger ju kl 2 å då är de ju inte speciellt kul å gå hem, särskilt om man är tjej. iaf, hon lånade den. När hon slutade såg hon att cykeln var borta. men efter en stund hittades den slängd lite längre bort. Nån har alltså kastat cykeln så att bak-hjulet gått sönder. Åh, min favorit cykel. Stackarn. Har haft den så otroligt länge. har tillhört min "farmor" (mina bröders farmor), som nu inte är i livet längre, vilket gör att cykeln har ett stort värde för mig. Hur som helst så ringde malin tidigare idag och berättade att en gubbe som lagar cyklar sagt att den nog gick å fixa. Jag blev jätte lycklig. håller tummarna!
 
Puss hej!

-Söndag-

Idag fick man bli ledsen igen. Kristoffer har vart hos mig i helgen och det har vart helt underbart. Mötte honom i fredags på stationen. Det var som en dröm. Att få vara i hans famn igen... obeskrivligt. Helgen har vart slapp. Delade ut reklam igår. har fått ett extra block på 7 gårdar. Så nu kan jag ju i princip säga att jag har hela Bojsen. Idag ska jag dela ut till 10 gårdar. Känns förjävligt. Kristoffer drog vid kl 13. Så jag har vart utan honom i en timme. Den timmen har bestått av ganska många tårar. Jag vet att jag får se honom på fredag igen men det är ändå jobbigt. Han är ju min kärlek, min stjärna, min hjälte. Jag behöver honom helt enkelt. Har inte tid å skriva så mycket mer. måste bege mig ut med vagnen.

Peace!

-Onsdag-

Det är dåligt med uppdateringar men det beror på att jag inte har nå internet. De senaste dagarna har varit jobbiga utan Kristoffer men på fredag  ses vi igen och jag längtar som en tok. Har mest varit med Malin. Tagit promenader och ätit mat. En del film också. Igår promenerade vi till exempel runt hela Tisken vilket kändes väldigt hurtigt.

Dessutom har jag ändrat min hårfärg. Utan speciellt bra resultat men jag  jobbar på det. Men om vi säger såhär så kanske folk inte känner igen mig i den här färgen. och nej, det är inte lila eller rosa.

Näe, nu ska jag över till Malin och kika på Björnbröder, både 1 & 2.

Puss och Kram så länge...

över och ut!

-Söndag-

Saknar dig redan...