-Onsdag-

Maddeeee
Bild från i lördags. På mig dårå... för dom som inte ser de... Misslyckad kväll.. Men ändå. Förfesten var ändå trevlig å det räknas ju in.

Sverker

Seminarie igår. Det gick bra. Föreläsning idag. Vi har en otroligt härlig gubbe just nu. Han är grym. Å vi har kommit fram till att han är skrämmande lik snubben i Plus. Utseendet, rösten, stilen... Alltihop är likt Sverker.. hehe... :)


Tacos
Ikväll blir det först käk hos Jocke... Tacos... mums.. sen drar vi till Phone Me.. men det verkar bli ganska dött i gänget. Ingen är för en gångs skull sugen på att festa. Jag är sjuk å sen har vi föreläsning kl tio imornbitti så det blir nog inte nån lång kväll ikväll..

Jäfla blogg... Texten har hängt sig på centrerad så det går inte å gör nånting åt de.. Ni får svälja min blogg för vad den är... SKIT alltså!

/MA

-Lördag-

Ja, jag hade väl tänkt uppdatera er lite. Hoppas allt är bra med er, mina kära vänner. Och att ni överlevt de dagar jag inte skrivit blogg. Jag menar, min blogg måste ju vara höjdpunkten på era dagar. Eller har jag fel?

I Onsdags firade jag och Kristoffer 2 månader. Så vi var till Hong Kong å åt mat. Det var mums och mys. Vi var ensamma på hela restaurangen på slutet. Då bestämde vi oss för att gå till Harrys och träffa gänget. Där var Malin, Emelie, Johanna, Billy, Patrik, Anders, Dennis och Kalle och festade på för fullt. Det var ju 2 för 1... Så det blev några cider å lite shots, Tequila Java å Tequila Rose. :D Mumma. Sen blev det hemgång hyfsat tidigt.

På torsdagen var jag, Sara, Kristoffer, Jocke, Stina, Emelie, Patrik, Malin, Anders, Dennis och Kalle till Lager 157 i Sågmyra. Det blev stor shopping för vissa. Jag däremot handlade för minst (360:-) men för det fick jag ett par wrangler jeans, ett par levis jeans och ett linne från koola anna. Anders var iaf värst som handlade för 3500:- För dom som inte vet det så är Lager 157 ett ställe där de säljer väldigt väldigt billiga märkeskläder. Det är ju typ minst halva priset motför de vanliga affärerna. I love that place.. Det kanske blir nånting man gör månadsvis. Jag menar, alla behöver ju kläder :)
På kvällen hyrde jag och Kristoffer film. Offside... Den var ganska rolig.

På fredagen (igår) kom först min bovärd och fixade handtaget till balkongen som har varit trasigt i en veckas tid. Handtagen bara gick av när Kristoffer skulle öppna balkongen. Men bovärden berättade att de där gamla plasthandtagen lätt går sönder så nu har jag fått ett redigt handtag som inte kommer gå sönder!


Kupolen


På eftermiddagen var jag och Cissi till Kupolen och handlade. Jag handlade 2 behåar, ett linne, 2 ljuslyktor med texterna "You look fabulous. Who did it and how much?" "So many men so little time"... Dom är as snygga. Love them! å jag älskar Lagerhaus.. :) Sen köpte jag klistermärken som kan sättas på porslin, glas, speglar osv. Har för övrigt prytt två muggar (en till Kristoffer å en till mig).. ja just ja.. sen köpte jag en mascara också. Det var väl de... :D
På kvällen dansade jag och Kristoffer till 90tals musik. Ska ju bränna skibvor till partyt ikväll. Det är 90tals tema.. eller nä.. bara musiken.. :P

Ikväll alltså.. Först ska jag till Malin och Emelie och göra mig fin. Sen ska vi till Kristoffer å förfesta sen bär det av till Mediehuset där det är Kårfestival. Ska bl.a. lyssna på Jimmy Lingon.

Ha de bra, folks!

/MA

-Tisdag-

Tindra7
Såhär såg Tindra ut innan vi från början fick henne. Hon var så himla liten å så himla söt.


Tindra6
När vi fick henne var hon en riktig busis. Fortfarande väldigt liten :D

Tindra5
Hon hade så himla fina klarblåa ögon då också. Det har hon inte idag.

Tindra4
Hon var ju så otroligt fin. Å liten som en ärta.

Tindra9
Här är Tindra omkring ett år. Trött...


Tindra8
Då var hon också en busis men inte lika liten.

Tindra3
Såhär ser Tindra ut idag. Här är hon nyfiken på Saras hamster Ted.

Tindra2
Hon stod länge och kikade på honom och hans hem.


Tindra1
Här är hon i min säng. Sötnöt. Min lilla smula.

/MA

-Lördag-

Kristoffer
Imorse klev jag och min baby upp klockan sex. Det var tidigt, vi var trötta och utanför fönstret var det -12 grader. Vintern hade verkligen kommit och vi begav oss efter många om och men.


Morgon
Väl framme vid stationen var vi trötta. Vi hade mer eller mindre skyndat hela vägen i tron om att vi skulle missa tåget. Men när vi kom fram så hade tåget inte ens kommit in till perongen. Då steg solen upp.

Hos mamma
Sen efter en lång tågresa och en liten bussresa var vi hemma hos mamma. Underbart å se familjen igen. Min älskade kära familj. Vi grattade mamma eftersom hon fyller år imorn. Fika lite (eller åt mackor) busade med mina bröder och bara tog det lugnt.


Uffe
Sedan skjutsade pappa Uffe oss till stan för att hämta min kära lilla Tindra. Själv skulle han på hockeyn med Fredric och Oscar. Först blev det en snabbvisit på stan för att handla present till mamma (som han borde gjort för lääänge sen)... å jag fick vara smakråd. Det är roligt när karlar ska handla på stan. In i affären. Rycker till sig en tröja..
Uffe: "hm svart medium... den blir bra. eller vänta... säg vad den där kostar så kanske jag tycker om den mer..."
Madde: "Den är billigare..."
Uffe: "Den tar vi! Åh, vantar... ta ett par... Då blir det ju TVÅ paket!!!"
Efter det satte vi oss i bilen och åkte till nordost. Snurrade runt ett tag men hittade tillslut till rätt hus och till TINDRA!

Tindra
Tindra skrek hela tågresan hem. Hon fick ju sitta i en trång transportväska å det mina damer och herrar var inte roligt. Såhär ser hon ut idag. Tjock men fortfarande lika söt. Eller hon är ju faktiskt inte tjock. Hon är normal men sist jag såg henne var hon liten som en mus och busig som ett barn... Hon har varit lite förvirrad, men hon har ändå varit lugn. Jag somnade en stund i sängen och när jag vaknade upp låg hon brevid mig och sov. Hon är så mysig och så gó! Efter såhär lång tid har mamma äntligen fått tillbaka sin bebis!

/MA

-Söndag-

Mad Blien
Jag och Billy. Helt crazy.. :) Fredagskvällen bestod först av tacos som Kristoffer och Billy fixade till. Medan jag och Cissi var deras trevliga sällskap..

Kärlek
Efter maten satt vi kvar en lång stund och pratade och drack alkohol. Det var trevligt att för en gångs skull bara prata en massor och det var skönt att vi bara var 4 stycken.

Best friends
Sen begav vi oss till Golden beer. Försökte komma in på Marres men jag i mina unga dar kommer dessvärre inte in där. (egentligen kommer jag faktiskt inte in på Golden heller)... Där drack vi öl, fortsatte prata och spela på spelmaskinerna. Det var mys!

På lördag åker jag till Gävle och hämtar Tindra! :D

/MA

-Fredag-

Ja, fredag idag. Känns skönt. Det har varit en jobbig vecka och jag har mått mindre bra. Har varit nära till att svimma flera ggr. Det är väl all stress, press och sömnbristen som är orsakerna. Har varit ganska mkt i skolan. Hade workshop igår. Å den var ju examinerande vilket gjorde mig så jäkla nervös. Men idag fick jag veta att Marit gett mig VG på den. Jag blev tok-glad. Mitt första VG. :) Det är det bästa jag fått. Jag har fått C på en hemtenta som innan igår var mitt bästa :P

Sen på kvällen bakade jag chokladtårta. Emelie, Patrik, Malin, Anders, Johanna, Billy och Kristoffer kom förbi och firade med mig. Emelie, Malin, Anders, Johanna å jag kunde ju alla fira att vi klarat dagen.

Idag kom Malin, Emelie och Johanna hit och började diskutera vårat arbete till den 18:e... ska fortsätta på söndag. känns skönt å få koppla av lite i helgen.

Ikväll blire tacos med Kristoffer, Billy och Cissi. Mys! :)

Imorn har Frida och Emma fest. Får se om man kikar förbi där en sväng. Beror på om de andra brudarna hänger på eller inte. Jag vill inte gå dit själv...

För övrigt är jag glad idag för jag fick nyss 12 poäng till på min rankning på Betapet. :)

/MA

-Tisdag-

HOBSBAWM! Din lilla jäkel. Varför var du tvungen att skriva en bok. Om du inte hade gjort det hade jag kanske haft en trevlig kväll ikväll.. men näe... du ska skriva en KUCK bok som man inte fattar nånting av... Hela kvällen känns förstörd. :( Seminarie imorn också.. Har en uppgift där vi ska hjälpa Borlänge kommun att bli en självständig nation. SUCK! Ska till Emelie kl 9 imornbitti och diskutera med brudarna. Sen är seminariet klockan 13. Sen på torsdag är det workshop 10-15... känns mindra kul. Vi får ju inte ens veta vad som händer. Bara att vi ska vara pålästa och får ta med oss böckerna om vi vill... :S

Jag älskar dig, Kristoffer ;)

/MA

-Söndag-

Då var helgen över, ännu en gång. Har inte gjort så mkt i helgen.

I fredags var jag hem till Malin som var sjuk. Vi åt mat (kroketter, lövbiff & beasås).. Bara mös, drack vin och kollade på film. Lite senare kom Anders tillbaka från Leksand och jvm. Kristoffer, Billy och Patrik var på Kopparhatten. Så när det sen var dags att gå hem från Malin kom de hem till henne. De var alla en aning fulla.. Men man kan ju inte göra annat än att skratta. Sen gick jag å Kristoffer hem till mig.

I lördags låg vi kvar i sängen till klockan tre å bara sket i allt. Det var så otroligt skönt. Skulle egentligen vart på stan med Cissi men då var det tydligen en röd dag så det blev inte av. Istället blev det spaghetti med köttfärssås hos Kristoffer. Sen gick Cissi å Billy hem till Cissi och kollade på film. Jag och Kristoffer gick hem till mig för att bestämma oss för vad vi skulle göra. Eftersom vi också fått ett erbjudande om att spela spel med Malin och Anders. Det blev tillslut inget av dem. Vi gick själva och hyrde film (Tusenbröder) och mös i soffan hemma hos mig. Det var skönt å bara dega.

Idag har vi inte gjort så mkt heller. Var hem till Kristoffer och åt rester. Sen gick jag hem och tog ett bad, diskade och plockade lite grejer. Just nu håller jag på å tvättar.. har tvätt-tid till 10... :( men det måste ju göras! Ska försöka dammsuga också. Dra fram TUSS. :)

Ikväll kommer Sara hem! :D :D :D

/MA

-Torsdag-

Ännu en meninglös dag.. eller nja.. jag var ner på stan en sväng. Blev ju en cykeltur då på köpet. Annars har jag bara degat i soffan och framför datorn. lagade lite korvstroganoff. det var väl gott.. Längtar just nu tills min baby kommer hem från skolan.

På Söndag kommer Sara hem. Åh, jag längtar tills dess också. Så tomt här hemma utan henne. Vi har ju inte setts sen den 19:e december. Det är ju en evighet.

/MA

-Onsdag-

jag & SaraMalin & jagJag och Emeliesyster SandraSyster Fiajag & HilleviElina & jagSandra & jagCissi & jag





Nu har jag varit duktig. Tycker jag iaf. Har legat på golvet i 45 minuter och försökt fixa med sladdar. Men nu är jag äntligen klar. Har spikat fast sladdarna för bredbandet så att det slipper ligga sladdar genom vardagsrummet och köket. Det blev hyffsat bra iaf. Sen har jag fått igång stereon i vardagsrummet också.. :)

Igår var jag enligt mej själv också duktig.. Jag städade nämligen ur klädkammaren. Slängde massa kartonger, vissa la jag upp på vinden, slängde 3 stora papperskassar med reklam och så slängde jag alla jävla glasflaskor som stått där inne i hundra år. Så nu är det en dansyta inne i klädkammaren igen. så som det ska vara :)

Igår var jag och Kristoffer på en promenad igen. Vi har bestämt oss för att gå minst en timme om dan. Det är jäkla skönt. Promenaden igår gick runt hela sjön. Alltså runt Herrhagen och sen nästan in till stan sen längs Bojsen. Tog precis en timme. Sköööönt :) Sen gick vi hem till Kristoffer och hämtade mat. Sen hem till mig och åt, samtidigt som vi tittade på Vänner.

Ska nog dra fram TUSS snart. Min nya dammsugare. :) Hittade en hel del damm när jag kröp på golvet nyss. Så nu jävlar :)

/MA

-Tisdag-

Mjaha... nytt år alltså... 2007. Hoppas på att det blir ett bra år. Bättre än 2006. Med tanke på att 2006 inte började så bra så ligger ribban lågt för 2007. Men hittills har allt gått bra.

Nyårsafton var trevlig. Mat och fest... Först åt vi tacos hemma hos mig sen iväg till Patrik på fest. Vid tolvslaget gick vi ut och korkade upp skumpan och såg på fyrverkerierna. Alla gick laget runt med kramar men det bästa var ju att få kyssas med den man älskar mest av allt... Kristoffer :)

Igår tog vi det lugnt. Mös i soffan och åt pizza. Min förkylning spred sig till öronen så jag hade lite problem med hörseln. Sen på kvällen tog vi en promenad i över en timme. Var först till statoil i Slätta och handlade lite mat sen till Preem här på Bojsen och hyrde film. Sen gick vi hem och gjorde varma mackor med svamp-stuvning.. Kollade på "som man bäddar".. Persbrandt var klockren... "Kastar du sand på min unge???!!" haha... den var rolig, det var den.

Idag har jag tagit det lugnt. Kristoffer är och pluggar med Sara. Så jag har varit helt själv idag. fixat lite här hemma. Kollat vänner. Tagit ett bad. Satt upp klockan. Vart till Hemköp. typ....

Ibland känner man sig som den mest ensamma personen i världen.. Då behöver man en vän... vet bara inte vart jag ska vända mig. Känns ändå inte som att jag har så många att prata med nuförtiden. Känner mig lite utstängd ibland. Alla gör saker med varandra, pratar med varandra... men det är inte ofta nån vänder sig till mig. Inte för att jag gör så mkt för att hålla kontakten med folk men det är ingen som gör nått för att hålla kontakten med mig heller. Har jag gjort nånting fel? Visst, jag har Kristoffer. Men ibland behöver man en vän att prata ut med. Men när jag behöver prata känns det inte som att nån lyssnar iaf...

Sandra Eriksson ringde igår. Sötnöt. Det var skönt att hon ringde. Jag behövde nog det. Känna att en vän bryr sig. Skönt att hon pratade med mig.  Hoppas att allt löser sig för henne. Isf så flyttar jag in hos henne i sommar :)

Ska städa lite nu. Diska så att jag kan laga mat så fort Kristoffer ringer. Sen ska vi väl ta en promenad igen. Ska bli skönt å komma ut lite.

/MA