-Söndag-

Det är söndag och jag sitter i skolan. Det är fan tragiskt att jag behöver göra det men jag har så dålig disciplin om jag sitter hemma. då gör man annat som man helt plötsligt "måste" göra innan man kan plugga. Det är ganska dött här på mediehuset. Har inte sett så många andra faktiskt. typ 2. Har faktiskt kommit en bit påväg.. jag har en fråga som jag måste fylla ut "bara". Igår var jag glad för att jag äntligen fattade den.. skrev å skrev å tänkte "nu är den klar".. men näe.. då hade jag inte ens skrivit en halv sida.. Så jag måste lägga till lite men problemet ligger i att jag inte vet va som kan läggas till.. därför sitter jag här och skriver av mig lite på blogg.se istället.

I fredags kom Kristoffer familj så vi va till Harrys å åt mat. Jag och Kristoffer åt Toast Harry.. de va mumma! Sen blev det en promenad hem till Herrhagen. Vi inhandlade glass, maränger, bananer och chokladsås... Det klämde vi i oss och somnade mätta och belåtna. 2 i köket, 2 i soffan och jag å Kristoffer fick sova i våra egna sängar... De åkte ganska tidigt på lördagen, vilket var lite tråkigt..
Jag pluggade på dan sen gick jag till Cissi å käkade middag med henne och Hillevi. Kollade på Sex and the city å Vänner sen tog vi taxi till stan. Först var vi på Golden Beer å sjöng "Jag ljuger så bra" sen blev det Harrys där det var proppat med folk. Blev inte så långvariga.. vi drog till McDonalds å tog bussen hem.

Imorn kl 10 ska tentan in.. då börjar också den nya delkursen å jag håller tummarna på att den är roligare en den vi haft nu. Den här "dödstentan" (som Karin kallade den) är bland det värsta jag har gjort här på Högskolan Dalarna.

Pratas om att vi ska fira tentainlämningen imorn med lite kina mat.. det låter gött!

Jag avslutar med ett citat
"Arne Weise???!!! Är inte han död??!!!"

-Lördag-


-Fredag-

Hemtentan går framåt men jag är ännu inte klar. Har faktiskt blivit lite lat. Men jag vet att ´jag hursomhelst blir klar i tid. Jag har inte så mkt kvar å fixa.

I onsdags var det Phone Me. Det var bra. Förferre hos Cissi men familjegeni.

 

Idag kommer Kristoffers familj på besök. Så ikväll ska vi på Harrys å käka. De ska bli riktigt kul.

-Måndag-

image634

Jürgen Habermas är inte min vän!

-Måndag-

Mitt liv är piss! Visst kan man ha dagar då det känns oturligt.. men den här dagen är fanimej helt otrolig! Egentligen ska jag sitta på ett tåg till Gävle just nu. Men gör jag det? NEJ!

Jag vaknade, en halvtimme försent, stressad fixar jag mig och bestämmer mig för att ta bussen. För att kunna resa behövde jag CSN, som ALLTID kommer den 24:e för mig eftersom jag har SEB. Så för säkerhetsskull sätter jag igång kristoffers dator. När den väl är startad fungerar inte internet.. helt sjukt. Ingenting jag gjorde fick det att fungera... Så jävla typiskt, tänker jag å får panik. Hinner precis med bussen.. Kommer till bankomaten.. slut på minneslappar.. såklart när jag har bråttom till tåget. Försöker ta ut pengar ändå å jag får inga pengar.. Springer till en annan bankomat som säger att mina pengar kommer imorn...

Missade för övrigt, precis på sekunden, bussen hem!

När jag kom hem så fungerade internet som vanligt utan att någon av oss lyft ett finger...

Pissig dag!

-Lördag-

Detta har hänt:
Igårkväll cyklade jag in till stan och tog en öl med Mimmi och Carro på Harry. Mimmi bjöd mig rättare sagt på en öl :) (tack Mimmi, sötnöt) Efter det cyklade jag till regementet och spelade buzz hos Dennis och Malin. Kristoffer, Kalle och Billy var också där.. Senare kom även Elin.

Idag har jag suttit hos Mimmi och pluggat i ca 7 timmar.. men då fick vi 3 frågor helt klara på hemtentan. Man pluggar mkt bättre om man har en person som pushar på en, måste jag då säga.. Det blev inte speciellt många pauser heller utan plugget dominerade tiden.

Nu:
Jag är ensam hemma.. Karln är på party.. Så de blir nog solo-mys framför tv:n.. har ju katterna, så jag klarar mig :)

Framtida planer:
Imorn kommer Mimmi hit och då blir det nog iaf 2 frågor till på hemtentan. Jag och Kristoffer ska tvätta dessutom.

På måndag drar jag till Gävle för att lämna in min dator på Siba.. Tack å lov att den gick sönder nu säger jag bara eftersom garantin går ut på torsdag.. *puh*

-Fredag-

JÄVLA SKITLIV! Min dator kraschade nyss då jag precis skulle börja skriva på min hemtenta.. så just nu är livet skit. Den påstår att jag intew har ngn hårddisk... Så antagligen är det hårddisken som lagt av.. Vilket betyder att den måste lämnas in.. Å det är verkligen inte vad man behöver under en hemtenta!!!

Hjälp.. någon??!!

-Torsdag-

Seminariet idag gick bra. Redovisningen gick topppen och opponeringen likaså... Micke hade inte mkt invändningar och det blev en del intressanta diskussioner om allas fallstudier..

Imorn kommer hemtentan. Ska inte sega med den.. ( så som jag brukar göra ) Jag ska för min egenskull sätta deadlinen nästa fredag så man kan njuta av en ledighet på helgen.

Nästa vecka är det Phone Me igen. Ska bli kul faktiskt.. Tror det är ett bra band. Har en låt som jag gillar iaf.



Jag vill passa på å hissa Myggan som hade premiär på Kanal 5 igår. Tummen upp!


-Torsdag-

För er som sett 300...



-Onsdag-

Idag har vi suttit på Mediehuset mellan strax före 10 till strax efter 16. Det blev stress mot slutet men vårt arbete var hos alla inklusive Micke innan fyra ( även om det bara var nån minut ifrån ) Vi var hursomhelst jätte duktiga. Imorn kommer redovsningen och opponeringen.. Jag håller tankarna på att detta arbete inte är betygsgrundande. Har nyss läst den grupp's arbete som vi ska opponera på. Jag kom idag på den briljanta idén att vi i vår grupp skulle hitta 3 positiva saker och 3 "negativa" (mindre bra) saker i deras arbete. Grejen är den att jag inte riktigt kan få ihop nånting.. Men det löser sig. Ska ta å öva på de jag ska säga dessutom..

Idag kom glasmästarna och fixade vår balkongdörr.. jippiie!! Nu är den hel igen.. dessutom sa dom att om fönstret går sönder på utsidan bör Kopparstaden stå för det. Så vi ska diskutera saken med bovärden imorn!

-Tisdag-

Imorse slog jag upp mina vackra blå(gröna?). Såg på klockan.. 07.05. Slängde igen ögonlocken ganska fort igen eftersom jag knappt fått en blund under natten. 07.30 klev jag upp och satte på kaffe. Ställde mig framför badrumsspegeln och fixade med håret. Gick ut i vardagsrummet där Tindra och Fröken sov i varsin fotölj. Klädde på mig och hällde upp en kopp kaffe. Fröken kom in i badrumet och tittade på mig när jag sminkade mig. Efter att hon ramlat ner från handfatet gick hon och Tindra in i sovrummet och gjorde Kristoffer sällskap som inte hört sitt alarm ringa (trots att det ringt 5 ggr). Väckte honom och begav mig till bussen som for mot Mediehuset. Där var det plugg som gällde. Vi hjälpte varandra att översätta texter och skrev ner det som var relevant. Hem igen och gjorde köttfärssås med spaghetti. Efter det slocknade jag framför Jericho. Vaknar till av att Kristoffer skämtsamt säger "Nu vet jag hur Jericho slutar" för att jag ska få panik och tro att jag sovit i 100 år (vilket jag inte gjort)... jag tittade på honom och fortsatte att halvsova. Nu sitter jag här vid datorn. Har börjat sammanställa min text till imorn. Det är väl i princip min dag.



Vänskapen
frodas
genom
eftermiddagsmys


Hittade en mössa på Indiska som jag blev lite sugen på.. Endast 59,50:-



hittade även två halsband som jag tyckte om 59,50:- och 49,50:- kostar dom..

 

-Måndag-

Idag fyller min kära Tindra 3 år!! Grattis älskling!
Tindra8

Fallstudien som vi ska göra visade sig inte vara så jobbig. Det kommer nog gå bra.

Såg en dokumentär om
FOX idag på föreläsningen. Det fick mig att inse hur förjävliga dom är.

Idag tänkte jag på hur kallt det är ute å att min jacka snart inte räcker till. Så när jag kom hem gick jag in på H&M's hemsida. Jag hittade en jacka som jag gillade för 498:- och slog till. Så den kommer nästa vecka på posten :)

image624

Alldeles nyss gjorde Fröken nånting på Tindra som hon aldrig gjort. Hon slickade på hennes öra. Hur sött som helst. Det märks att de är vänner nu. Tindra som aldrig varit med om att en katt gjort så på henne (förutom då hon var bebis) blev lite rädd och drog sig undan. Det roliga är att jag fick en serie med foton av händelsen...

       

-Fredag-

Institutionen för Kultur och Medier

Medie- och kommunikationsvetenskap

2007-09-13


Mediestruktur och förändring, seminarieuppgift 4.


Varje grupp ska genomföra en fallstudie som ska beskriva en aktör inom

medieområdet. Det kan exempelvis vara en studie av en internationellt verkande

mediekoncern (ej Bonnier, Schibstedt), ett politiskt parti med en mediepolitisk

agenda, ett fackförbund med fokus på mediebranschen, en intresseorganisation

eller andra aktörer med någon relation till och uppfattning om medier och

kommunikation. Alternativt kan fallstudien gripa an och beskriva ett lands

mediesystems utveckling och nuvarande sammansättning. Det skall då vara

en nation som vi inte diskuterat specifikt i kursen eller i tidigare kurser (dvs inte

Sverige eller USA).

Fallstudierna ska vara teoretiskt förankrade, dvs ni skall knyta an till/ tillämpa

resonemang, teorier, perspektiv hämtade från kurslitteratur på studieobjektet.

Varje fallstudie ska resultera i en mindre rapport/pm på 4-6 sidor (ej inräknat

försättsblad, innehållsförteckning, källförteckning och ev. bilagor).


Rapporten ska förutom att presentera den valda aktörens verksamhet i, eller riktat

mot, medieområdet på ett tydligt sätt, särskilt och så långt det är möjligt också

diskutera följande frågor:

? Vilken mediepolitik vill den valda aktören föra/etablera på nationell nivå?

? Vilken mediepolitik vill den valda aktören föra/etablera på internationell nivå?

? Hur tycks den valda aktörens ideala mediesystem se ut?

? Hur tycks den valda aktören se på mediernas funktion i samhället?

? Hur tycks den valda aktören se på publiken (publiker)?

? Vad ser ni som positiva aspekter respektive vad ser ni som mindre goda

aspekter i den valda aktörens mediepolitiska ageranden?



OBS. Stäm av med era kurskamrater så ni inte väljer samma aktör att studera!

Varje grupp distribuerar sin rapport till samtliga seminariedeltagare senast kl

16.00 på onsdag 19/9 (dvs dagen före seminariet). Ni kommer själva överrens

om hur ni förmedlar rapporterna till övriga seminariedeltagare - men förslagsvis

kan ni skicka den med e-post. Adresser till kursens deltagare finns tillgängliga i

Fronter.


Torsdag 20/9 FM

Grupp 4 presenterar sin fallstudie - 20 minuter.

Grupp 5 kommenterar, ställer frågor till Grupp 4, och diskuterar fördelar och

nackdelar med Grupp 4s arbete - 10 minuter.

Kommentarer från övriga seminariedeltagare - 5 minuter.

Grupp 5 presenterar sin fallstudie - 20 minuter.

Grupp 6 kommenterar, ställer frågor till Grupp 5, och diskuterar fördelar och

nackdelar med Grupp 5s arbete - 10 minuter.

Kommentarer från övriga seminariedeltagare - 5 minuter.

Grupp 6 presenterar sin fallstudie - 20 minuter.

Grupp 4 kommenterar, ställer frågor till Grupp 6, och diskuterar fördelar och

nackdelar med Grupp 6s arbete - 10 minuter.

Kommentarer från övriga seminariedeltagare - 5 minuter.


Torsdag 20/9 EM

Grupp 1 presenterar sin fallstudie - 20 minuter.

Grupp 2 kommenterar, ställer frågor till Grupp 1, och diskuterar fördelar och

nackdelar med Grupp 1s arbete - 10 minuter.

Kommentarer från övriga seminariedeltagare - 5 minuter.

Grupp 2 presenterar sin fallstudie - 20 minuter.

Grupp 3 kommenterar, ställer frågor till Grupp 2, och diskuterar fördelar och

nackdelar med Grupp 2s arbete - 10 minuter.

Kommentarer från övriga seminariedeltagare - 5 minuter.

Grupp 3 presenterar sin fallstudie - 20 minuter.

Grupp 1 kommenterar, ställer frågor till Grupp 3, och diskuterar fördelar och

nackdelar med Grupp 3s arbete - 10 minuter.

Kommentarer från övriga seminariedeltagare - 5 minuter.

Huvudgranskarna (opponenterna) ska lyfta fram intressanta frågor om det

innehåll som fallstudierna resulterat i, och inte uppehålla sig vid formalia - men en

förutsättning för att kunna göra det är också att rapporterna är korrekturlästa

och välformulerade liksom de muntliga presentationerna ska vara

välinformerade. Se alltså över rapporternas språkliga formalia innan ni

distribuerar dem.


Varje presentation skall vara förberedd och tydlig och samtliga i gruppen skall

delta aktivt. Presentationerna äger rum framför övriga deltagare. Varje grupp tar

alltså plats (ej sittande) "på scen" framför whiteboard/ motsvarande vid sin

presentation. Varje grupp ansvarar för fördelningen av arbetet i gruppen och för

att hålla sina tider vid presentationen.

Lycka till, ha kul, och väl mött vid seminariet!


- Jag ser nåra ansträngande dagar framför mig...


-Fredag-

Seminariet idag gick bra. Samtidigt som det är en intressant diskussion så är det också en sövande diskussion. Jag är glad att jag kunde prata mer idag än seminariet förra gången. Då fick man inte en syl i vädret.  Jag tyckte att de var kul när vi kom in på att vi i dagens samhälle blivit lite asociala. Då menar jag iochmed internet, där man idag kan göra i princip allt hemifrån. Handla mat, kläder, böcker, filmer, chatta, diskutera i forum osv.. Man behöver inte va ute och möta folk, fysiskt alltså..
- Mmmm... Som Micke skulle sagt. Eller det är en aspekt.


Förkylningen är bättre men jag har ont i halsen idag. Det har jag inte haft tidigare..
Men jag står ut!

Måste tipsa studenterna som går på Mediehuset om Frukosten på Lionheart Café. Macka med ost, skinka, gurka, tomat å nån krydda plus en STOR kaffe eller te (inte som dom i automaten) för 25 kronor. Mkt gott, må jag säga! Jag är glad att dom har öppnat på Mediehuset. Hoppas dom har kommit för att stanna!

Idag fyller min stora syster år. Hela 26 år. Gratulerar!

-Torsdag-

Hände nyss en olycka med balkongdörren. Fönstret sprack :( Jag öppnade dörren och då blåste den upp av en stark vind så rutan gick sönder. Ringde bovärden och det ska kosta mig 700 spänn. Skitskalle! Väderhelvete!

-Torsdag-

Fortfarande förkyld men det känns bättre än igår. Idag är vi lediga. Men stora delar av dagen kommer gå till plugg. Har en del att läsa och en del frågor att besvara till morgondagens seminarie. Idag ska jag dessutom tvätta. Börja bli slut på kläder så jag behöver verkligen tvätta!

Igår var jag duktig och reserverade böcker på bibblan till nästa delkurs. Samt att jag beställde de som inte fanns på bibblan från Adlibris. Skönt å få det gjort i tid så att när delkurs 2 börjar har jag litteraturen som behövs.

Idag är det egentligen cheerleading men jag tänker inte gå. Det är dumt å träna när man är förkyld, för då blir de bara värre. Så jag spar mig till nästan vecka.

-Onsdag-

Som en blivande reklammakare (av något slag) så vill jag säga att jag tycker den här reklamen är klockren!



-Onsdag-

Jag är sjuk.. Skippar skolan idag. Jag kommer bara bli sämre om jag envisas och går dit. Då kommer jag vara sjuk på fredagens seminarie å då kommer Micke säga att jag måste skriva svar på alla frågor och lämna in. Å de har jag verkligen ingen lust med! Så jag ligger hemma idag och kurerar mig. Vitaminbrus, te och näsdukar.

-Tisdag-

JAG HAR GJORT DET IGEN... färgat håret då alltså.. det blev sisådär. Jag är en robot med hår i rent silver... typ.. eller nåe.

Föreläsning med Micke idag.. Mkt sas och mkt skrevs. 5 sidor med fram och baksida (=10 sidor) för att vara exakt. Det är mycket för en föreläsning på mkv.

Sen drog jag och Mimmi ner på stan. Kollade i affärer. Mötte upp Cissi. Mötte upp Carro. Sen blev det fika och jag åt en foccacia. Mmmmmmmmm.. så otroligt god. Efter det blev det lite shopping. Jag köpte en tröja/klänning. Sedan begav vi oss hemåt, jag Kristoffer och Mimmi. Ett stop på Lidl bara. Där köpte vi fruktcoktail och vaniljglass. Så när vi kom hem blev det till att äta sånt. Jag vaknade ju upp imorse å var förkyld så det var verkligen plåster på såren.

Nu: Idol.

-Måndag-

Då har en ny vecka börjat. Jag är ledig idag å det känns så himla skönt. Känns som en lång helg. Det gillar vi!

Idag har jag städdag. Vilket behövs. Dammsugning kvar i princip.

Tänkte lägga upp lite bilder från hemmet.

             

-Söndag-

I fredags var vi som sagt hos Dennis. Efter det blev de Kåren, vilket var lite oplanerat för min del. Det var iaf hur kul som helst. Vi tog bussen hem, för att vara smidiga och det är ju billigt dessutom.

Igår var vi till Emma å Linnea. Tyvär kom inte Sara å Adam med det funkade ändå. Det blev en fest med allt från äggkastning till att man skrev sitt namn med kaviar på väggen. Ja, jag tycker synd om Emma idag. :)
     

Idag har vi typ inte gjort nånting å de har varit skönt. Katterna busar med varandra nu så det är ett problem ur världen. De verkar komma bra överrens.

-Fredag-

Det blev IKEA igår, trots allt. Vi hyrde en bil på Statoil och kom iväg. Handlade en hel del. Vi höll oss till vår budget MEN kom hem med mer saker än vi räknat med. Det tycker jag var helt otroligt. Vi hade en lista med det som skulle köpas och vi hittade hela tiden billigare alternativ än vi bestämt innan och därför kunde vi köpa fler saker. Mina systrar kom förbi en sväng och vi käkade på Los Sombreros. Köpte massa Sohlbergs korv eftersom det inte finns i falun. Sen åkte vi hem och packade upp. Det var jobbigt men fy fan va fint de blev när vi var klara. Jag älskar vårt hem nu. Jag tror inte man kan ha det finare än såhär :)

Idag har jag seminarie klockan ett.. Fattar inte Habermas boken men jag ska göra mitt bästa. Den andra texten som skulle läsas var då betydligt lättare.

Sen ska vi iväg till Dennis för inflyttningsfest på B-kasern.

Imorn ska vi till min gamla lägenhet då dom som bor där nu ska ha inflyttningsfest. Då kommer Sara å Adam också... Fan jag längtar efter att få träffa min kära vän Sara. Hon är loveli. :)

-Onsdag-

Gaaaaah... Typiskt att det ska krångla! Jag, Dennis, Malin, Anders och Kristoffer ska ju egentligen åka till Valbo imorn å gå på IKEA. Jag har ju sett fram emot det här sen vi flyttade in eftersom det fattas lite grejer. Å då tänkte vi hyra kårbilen... MEN då har Kåren bokat bilen i förväg! så nu har vi ingen bil. Vet inte alls hur de blir imorn :S Om vi inte får tag på en bil blire tåg men de blir inte så kul å släpa med möbler där! Hjälp!!!

-Onsdag-

Just nu är det lite krig

 VS.

Filmen är dålig, det är inget ljud och det är mörkt men man ser lite iaf. Den är seg i början men ha tålamod (eller spola fram) så får ni se hur det ser ut när Tindra hotar den lille. Synd att Tindras frääääs inte hörs! Helskärm underlättar btw.


-Onsdag-

Mitt ben är cp

Tindra har kräkts

IKEA
imorn... eller?

-Onsdag-

image607

Tindra spanar efter Fröken.

-Tisdag-

Såhär skulle jag sett ut om jag vart med i Simpsons. Katten kan vi kalla Tindra :P

image606

-Tisdag-

image603

image604

Vår lilla lilla Snorkfröken!

image605

Suriga Tindra!

-Tisdag-

Lägesrapport efter 2 timmar:

Det började med att Tindra morrade och fräste. Så hon fick stängas in i köket. Lilla Fröken gick runt och kika, lekte, var på toa, åt.. Efter det somnade hon i sängen. Tindra kommer ut. Fly förbannad. Fräser som satan åt Fröken. Fröken tittar på Tindra och somna om. Tindra går runt å är orolig, rädd, nyfiken och arg. Fröken sover. Nu ligger Tindra i soffan och degar och Fröken sover fortfarande...

-Måndag-

Vad tycks om min nya design förresten?

Godnatt!

-Måndag-

Seminariet idg gick bra. skönt å ha de gjort. Efter det så var jag med Kalle och kollade in först Anders nya "lägenhet" och sen Dennis och Malins. De flyttade in idag på B-kasern så de var ju kaos. men de var kul å se dem komma lite iordning iaf. Sen kom Kristoffer, Billy och Patrik. Etfter de gick vi till Ica Maxi och åt korv. Efter det till Lidl för storshopping. Massa mat inhandlades och förhoppningsvis behövs det inte handlas så mkt mer den här månaden.

-Måndag-

Imorgon får vi vår nya familjemedlem!

image602

-Söndag-

Idag har det blivit en del plugg. Imorn är det seminarie så därför träffades vi i grupp 1 idag och diskuterade lite. Väldigt intressanta diskussioner måste jag säga.. Klargjorde litteraturen en hel del.

När jag tog bussen till skolan åkte vi förbi ett ställe på stan där jag ställt min cykel eftersom det är punka på den. då upptäckte jag att den inte stod i cykelstället som alla andra cyklar utan på parkering. Antagligen har nått fyllo försökt sno den men inte klarat av det eftersom det är just punka sen så är ju den faktiskt låst! Ska lämna in den imorn för lagning.. om den är kvar dvs... :S

-Söndag-

Igår var det som sagt sittning. Mat, alkohol och sång. Ja, allt som sagt. Tänkte uppdatera med lite bilder..


image589
Varmrätten

image590
Beatriz och Danni

image591
Jag och Björn (jag spillde den bruna såsen på hans vita byxor.. ooppss!)

image592
Mattias och Johan

image593
Malin och Johan

Efter sittningen gick vi ner till puben och då kom alla andra människor också...

image594
Kristoffer

image595
Kalle och Billy (eller var det Vincent??!)

image596
Blien/Billy/Vincent och Beatriz

image597
Sandy och Tobias

image598
Kristoffer, Kalle och Billy

image599
Sebastian och Jennifer

image600
Emelie och Josefine

Mitt under sittningen ringde mamma och berättade att Sven hade dött vilket drog ner stämningen för mig.
Det blev då en tidig kväll men jag hade ändå roligt.

-Lördag-

Nu har jag vart på stan och inhandlat en utstyrsel till sittningen. Tog sin tid eftersom Falun tydligen hade värsta mkt aktiviteter på stan. Massa folk å trängsel, köer till provhyttarna och långa köer till kassan. Jaja, nu är jag iaf hemma och lyssnar på min recensent till pojkvän. Ska ta å läsa lite och sen fixa mig inför ikväll. Efter sittninge är de ju inspark. Hoppas på att få återse en del folk. Hoppas många kommer.

Tindra ska få en syster..

-Lördag-

Jag försöker plugga men de går fan inge vidare. Allt som ska läsas är seeegt. McChesneys bok har jag på engelska och förstår inte ett skvatt... alla ord blir till nått oläsligt. Till exempel så läste jag ordet nowhere som now here... och fattade då inte alls vad han menade med nu här. Snacka om att jag är dålig. haha!

Idag är det sittning. Ska bli gött med mat, sång och alkohol. tänkte nog kika ner på stan en sväng å se om dom har nått som jag kan ha på mig ikväll..

Näe, då är de väl bara till å fortsätta läsa. Habermas och McChesney.. fy i helvete!