-Måndag-

Jag säger som Sara:

"När Villgot är kär så sitter han på bänken och pussar på flickan för så ska de va!
Men ja! Jag sitter på flickan och pussar på bänken för jag är inte som andra jag!"

Kort:
Fredag: Bästa dagen någonsin å jag är så kär. Äntligen är de DU och jag.
Lördag: Hillevi kom --> Party Herrhagen --> Golden Beer --> McDonalds --> Cissi --> Hem --> SOVA!
Söndag: Bakis-dag.

GO! FIGHT! WIN! BAIS!

/MA

-Söndag-

http://gratisgen.se/?ref=40802

-Fredag-

Kåren ikväll ;)

Jag & Cissi
Jag och Cissi hemma hos mig innan vi gick till Kristoffer. eller aaa... den knäpptes iofs alldeles nyss. Vi ska till Kristoffer snart. Sen Kåren... Imorn kommer Hillevi :D:D:D

/MA

-Onsdag-

Ja jävlar du... Onsdag. Häftigt. Har inte tagit mig ork till att skriva här på nästan en vecka. För att uppdatera lite la jag in lite bilder för att underhålla er lite men mja... Det kanske är roligare å läsa lite om mig och mitt liv... fast näe... varför skulle de va intressant?

Igår var typ den lyckligaste dagen den här månaden. Fattig som jag varit (levt på noll kroner i två veckor) såg jag till min förvåning att det låg 200 spänn på mitt konto. VA???!!! Kort därefter ringer mamma och säger att hon tyckt synd om fattiga mig och därför skänkt en peng. Jag sprang till hemköp. Köpte MAT! sneglade på osten men näe... Även om jag längtat efter min kära ost så är det för dyrt. Kom hem... gjorde iordning en köttfärssås... ååååh, den var gudomlig. har inte ätit rikitg mat på hur länge som helst. Sen kommer Kristoffer och Billy över. Kollade film (X-men 3)... Sen kommer ett sms från mamma. "Nu kan du köpa ost"... Då hade pappa Uffe satt in 200 spänn till så jag skulle kunna köpa ost. Ååååh, söt.

Har ännu inte köpt min ost men ska snart iväg till Homebuy och shoppa loss. Sen blire nog en fet toastmacka när jag kommer hem.

Måste ju plugga till seminariet imorn också. FUCK!

Jäjä, uppdaterad? BRA!

/MA

-Måndag-

025024023022021020019018017016015014013012011010009008007006004005003002001

-Torsdag-

Busshållsplatsen



Ännu en meningslös dag utan pengar. Det är bara att gilla läget... eller inte...

Igår var en hektisk dag. Cyklade in till stan vid 9 i ett ärende och sen cyklade jag tillbaka till Bojsen. Träffade Emelie och vi tillsammans gick in till stan och virrade bort oss när vi letade efter försäkringskassan. Men efter lite hjälp från eniro så hittade vi. Hämtade blanketter om bostadsbidrag. Gick tillbaka till stan, närmare bestämt Tony's pizzeria. Där satte Kristoffer, Billy, Patrik och Sara å åt. Sen bar det av till tatueringsstudion. Patrik var först. Sen kom sambo Sara också dit. Då gick vi hem för att äta och sedan komma tillbaka eftersom Kristoffer också skulle bli tatuerad. Gick hem, åt och såg ett avsnitt av Scrubs sen var jag borta i drömmarnas värld. Vaknade efter fyra timmar. Då hade jag ju missat Kristoffer... :( Jag som skulle vara där och hålla hans hand å torka hans tårar. hehe. Jag fick lite dåligt samvete. Tog en kaffe och kollade mig i spegeln. Satte mig på cykeln och trampade till stan och Huset. Där mötte jag Malin och hennes ryggsmärtor. Vi lagade mat (Spagetthi och köttfärssås), pluggade och kolla OC. Sen cyklade jag tillbaka till Bojsen och hem till Kristoffer och Billy. Drack kaffe, kollade Scrubs och CSI. Sen cyklade jag hem och SOV!

Vaknade för en gångs skull i tid idag. Tog en dusch och gjorde mig iordning. Hoppade på cykeln och upptäcker till min förvåning att det är plusgrader och att det faktiskt REGNAR! Halt var det men jag påstår mig alltid vara kung med cykeln på vintern så jag kämpade på. Jag hinner till första villaområdet... då ville inte cykelen (som Dennis skulle sagt) lyda mig mer. Cykeln bara flyger undan och jag över styret och landar på mina knän. Jag menar, det kunde fått vara vilken kroppsdel som helst UTOM mina knän. Så... nu är de röd-blå-bruna och det sticker ut lit bulor här och var. Ont gör det också. Helvete. Iaf... När jag är vid Lugnet kommer Jocke ifatt mig och säger att jag inte var ensam om å ramla utan att han sett en till som också hade gjort det. Så, till alla er som gjort er illa idag på grund av detta väder vill jag bara säga: Jag förstår hur det känns!!!

?
Kolla in bulan till höger :P Ja, det är ett knä för den som inte ser det. Det är MITT knä. :P
23an: Ser du inte bulan som är inringad? Det är inte en fett-klump :P

Idag har jag alltså vart i skolan. Hade föreläsning med Ola. Fattar ingenting av vad han snackar om. Jag nickar och ser glad ut. Föreläsningens höjdpunkt var när Anders bröt av armstödet på sin stol. Åh, jag tänker aldrig sluta skratta åt det!

/MA


-Tisdag-

                               
M-M-M


Oj, är det tisdag idag? Trodde helt seriöst att det var onsdag.

Igår var det trök. Jag skulle plugga men istället blev det Homebuy med Sara. Pantade lite burkar och köpte ris. Sen var vi till Kristoffer och Billy. Kika lite TV. Sen kom Patrik och de började kolla film. Då gick jag och Sara hem. Väl hemma var det planerat att jag skulle sova men icke. Kunde inte. Tänkte på massa saker. Så då fick jag ringa Kristoffer och prata av mig lite, sedan sov jag som en stock.

Vaknade av att det ringde idag. Hatar att vakna på det sättet. Dessutom hade jag ett missat samtal från Kristoffer som jag inte ens hört. Strange... Jag är så läskig när jag sover. Jag vaknar inte av nånting. :S

SKRIVA TAL! Jag måste trots att jag inte vill.. Måste hitta ett ämne. Det ska vara ett övertygande tal. Förslag?

Ska till Försäkringskassan idag. Skulle egentligen vart där till tio men Emelie behövde sovmorgon å jag är inte direkt omöjlig på den fronten ;)

/MA

-Måndag-

BosseDrottningenTyra


Åh massa nya kommentarer. I love it! Jag vill tacka Bosse Bildoktorn, Drottning Silvia och Tyra Banks. Ni är bäst. Puss på er!

Igår tvättade jag och Sara och missade återigen vår tid för att hämta tvätten ur torkskåpet. Efter en halvtimmes dansande och tjoande iklädd t-shirt i temperaturen 10 grader kom killen som skulle fixa med sin tvätt och släppte in oss... Grrrr...

Idag hade vi föreläsning med Ola. Jag vaknade fem i halv tio. Som vanligt stressade jag mig upp. Satte upp håret. Hoppade i kläderna som jag bara dragit ur garderoben. Utan att ens titta vad jag tagit på mig borstade jag tänderna. Satte på mig jacka, halsduk och vantar. Kollade schemat och kunde inte avgöra om jag skulle till högskolan eller mediehuset. Kollade datorn. Ett meddelande från Jocke på MSN. MEDIEHUSET. Sprang ut till cykeln. Hoppade på. Cyklade som en idiot. Is och snö, förfrysta fingrar. Tårar sprutandes från höger-ögat. Efter ett tag började tårarna att frysa fast på ögonfransarna och min syn försämrades rejält. Stannade. Plockade bort det mesta av isen från ögat och fortsatte cykla. 09.57 når jag mediehuset och är precis i tid. Gud va jag älskar måndagar...

Tatuering
Kanske en framtida tatuering. En av mina utkast iaf. Vad tycks?

/MA

-Söndag-

Me and my babe

Idag har det inte hänt så mkt. Diskat har jag gjort men är ännu inte klar. Har kikat på CSI så.... Nu håller jag på å sminkar mig. Ska fösöka se någorlunda pjåkig ut eftersom jag ska iväg. Cissi ska nämligen bjuda mig på middag vilket känns väldigt roligt. My babe. Hon och jag är äkta kärlek. Eller hur, sötsak?

Igår var vi hos Emelie. Kollade på skräckisar igen. Jag blir ju så förbaskat rädd och det vet ju alla. Därför blir jag också ofta skrämd. Så som i fredags. Då fick jag nästan hjärtattack. Då skrämde både Anders och Kristoffer mig. Men iaf... igår... det var jag, Emelie, Malin, Johanna, Dennis, Malin, Patrik, Anders, Billy och Kristoffer. Mitt i en av filmerna blir det strömavbrott på hela Bojsen. Lite panik jag fick då. Men strömmen kom tillbaka efter 5-10 minuter så det var ju ingen fara.

/MA

-Fredag-


CheerCheerleading laget igår på träningen. Det går framåt. Vi är så jävla bra och nu har vi en kille med i laget också. Håll i hattarna - Dawson! :) En just nu ja men fler kommer det bli. Det vet ju jag.

Idag är det fredag och det betyder helg. Jag håller mig fri från alkohol till den 24:e. Känner att det kanske vart lite mkt sen jag flyttade hit. Varför måste man dricka jämt? Det är fan minst lika kul att titta på film, käka middag och bara umgås. Ikväll ska vi iaf se film hos mig. Vet inte vilka det blir än eller vilken film vi ska se men det blir nog bra. Och så kommer Hillevi hit. Hon ska vara med Cissi men förhoppningsvis så kikar dom förbi hos mig ikväll. Imorn blir det nog middag och film hemma hos... ? jag vet faktiskt inte. Minns inte va Malin sa om de där.

Åh, nu kom bervbäraren med mina böcker. Nu är det bara en bok som fattas. men den kostade 1030:- på adlibris och 503:-(studentrabatt) i bokhandeln och det har jag inte råd med.

Idag har Martina namnsdag. Jag heter Martina. Åh, Martin. Jag är ledsen för att jag inte grattar oss idag men till jul kommer jag och tänder ljus vid din grav. Du är saknad, varje dag!

/MA

P.s Fan aldrig nån som kommenterar min blogg. Dålig stil! Va fan, det är ju jätte roligt när man ser att man fått en kommentar. Hittills har jag bara EN kommentar och den är från min sambo. Jag är besviken... Skärpning! D.s

-Torsdag-

Jag är inte rädd för monster för dom skrämmer inte mig,
ifall de försöker några konster får dom lov att akta sig.
Jag är inte rädd för kottar för dom säger aldrig nått.
Fast jag är blyg för äppelskruttar
och får hicka utav knott.

Jag är faktiskt rädd för russin.
Är det konstigt att förstå?
Jag har träffat flera dussin
och dom var så dumma så.

Dom är små och dom är fula
och dom gnäller nästan jämt.
Som en skrynklig lite kula,
det är klart att man blir skrämd

Lita aldrig på ett russin,
aldrig nånsin vad du gör.
Och försök inte vara bussig,
för det har du inge för.

Låt dom hålla på och gnälla,
dom vill bara bita dig.
Att dom låtsas dom är snälla,
fast dom lurar inte mig.

Dom låtsas dom är snälla fast dom lurar inte mig
!

-Tisdag-

Ja, det känns som att det behövs en uppdatering. Internet har kuckat i helgen men kom tillbaks igår. Det var tur. Ja, jag ska väl ta å återberätta helgens händelser.

Fredagen kan beskrivas i bilder. Varsegod å njut!


1
Emelie, jag och Malin gjorde oss iordning för halloween och drog sedan till Kalle.
Väl framme hos Kalle körde partyt igång. Kalle bor förövrigt i en livsfarlig backe. Området har det passande namnet; Kvarnberget.

2
Jag och Emelie var the bad girls (fast egentligen är vi ganska snälla).

3
Jag var alltså ond ängel eller djävul för dom som tycker det. Här sitter jag med min kära mobil eftersom jag är en sms-nörd. Ja, det är sant.

4
Jag och Malin var varandras motsattser. Hon var god ängel och jag ond. Hon var ljus och jag var mörk. Rosa och Röd. Mm-mm-mmmm...

5
Jag tyckte att jag var jätte häftig (Fast alla på festen visste ju att jag inte var det egentligen).

7
Jag lånade Dennis mask för nån sekund och hornen kom på sne. Ja, men jag var väl fortfarande häftig? Åtminstone trodde jag fortfarande det själv.

6
Vi tog ett grupp foto bestående av Dennis, Malin, jag och Emelie. Alla lika glada i hågen.

9
Kalle och Malin sitter här i taxin på väg till Kåren och jag har utsett det här kortet till det bästa kortet den kvällen.

8
Dennis och jag i taxin. Vi ploppade helt enkelt fram där mellan sätena.

10
Väl framme på Kåren var vi fortfarande glada i hågen men kvällen slutade tidigt för min del. Jag hade en lördag att tänka på. Lördagen som jag hade planerat i månader...

Jo, lördagen då. Jag och Carro ville göra nå speciellt för Cissi som fyllde 20 på torsdagen. Därför planerade vi en överraskningsfest. Vi hade nog planerat i minst 2 månader i förtid. Allt gick enligt planerna och Cissi blev väldigt överraskad. Festen blev lyckad förutom att folk spillde en jäfla massa och att nån spydde i trapphuset. Men Cissi var nöjd och det var huvudsaken. Hon hade inte anat någonting. =)

På söndagen blev det till å städa. Å jag hade hjälp av Person. Det var tur att han var å hälsa på. Sen tog vi en promenad till stan och åt på McDonalds tillsammans med Cissi och Carro. Gratis är gott. :P

Igår hade jag introduktion och Retorik i skolan med Marit. Fick tillbaka hemtentan och såg att jag hade fått ett D... jag är nöjd eftersom det är godkänt. Förövrigt så lämnade jag in den nya hemtentan till Micke igår. Ångest!!! men den var iaf klar. Även om den inte var nå bra.

På kvällen kom Kristoffer och Patrik över och vi såg kiss kiss bang bang. Den var bra. Sen gick Patrik hem och Sara gick å la sig medan jag och Kristoffer kollade på Click. Den var också bra. Var väl inte så mkt komedi i den som jag hade trott.

Idag bjöd Cissi mig på kebab på stan. Sen var vi runt och kikade lite. Åkte till mediehuset förjäves men det gör ingenting om 100 år.

Ikväll kommer förhoppningsvis Kristoffer över och kollar på The Grudge med mig. Vill se ettan innan jag ser tvåan. Det brukar ju vara en fördel. Men jag blir ju så rädd så jag måste ha sällskap.

Imorn har jag seminarie med Marit. Ska ha analyserat ett tal. Jag har precis valt ett så det blir till att snabba på. Ska använda mig av alla jäfla retoriska verktyg. logos, ethos, pathos... osv. usch! Bäst jag sätter fart.


11
Jag avslutar med en bild på mig och Kristoffer från i lördags.

/MA

-

-

-Torsdag-

Du
Det är nånting jag vill säga dig
Det är mörkt nu
Och du har lagt dig
Och jag ligger här brevid
Och jag vill att du ska se
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Du
Du undrar väl nångång som jag
Finns det nån annan
som kan göra dig svag
Men vi är som ett pusselspel
Som passar med varsin del
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara en av dig och det är du
Det finns bara två av oss och det är vi.

Tid
Jag hoppas att det räcker till
Och att det håller
Så länge jag vill
Och om du håller mig hårt i hand
Fast vi blir främlingar ibland
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara en av dig och det är du
Det finns bara två av oss och det är vi.

Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara en av dig och de är du
Det finns bara två av oss och det är vi.

Andas i mitt öra (andas i mitt öra)
Jag lyssnar jag vill höra (jag lyssnar jag vill höra)
Nära och kom närmre (nära och kom närmre)
Ge mig, ge mig värme (ge mig värme)

-Onsdag-

Happy
Jag är lycklig trots att jag och Sara ska försöka få hem miljontals varor från ÖoB... Delvis ett databord. Därför tog vi en paus efter ungefär 2 minuters vandring =P Fast det här var ju ett tag sen... höhö! Där var det ju typ sommar/höst.

Idag har jag försökt jobba med hemtentan men en del viktiga saker kom emellan. Ska sitta med den resten av kvällen istället. Fan fan fan...

Varför tror du mig inte? Sluta tvivla. Ta mig, nu är jag din!

/MA

-Uppdatering- 21:38

Sitter här i morgonrocken, dricker te som jag rör om med en fet gaffel eftersom vi (JAG!) inte orkar diska, lyssnar på svenska klassiker och försöker klura på hemtentan. Jag har iaf skrivit 319 ord på en av frågorna. Bra gjort, Madde. Soon one down and then two left. FUCK! Jäfla analys helvete. Sara säger dessutom att jag heter "Säg hemtenta och jag skjuter dig"... Det är ett ganska långt smeknamn men jag gillar det. Det stämmer ju =P Säg nån som inte är less just nu. Alla är inne i en depressions vecka.

/MA

-Uppdatering- 23:22

Hemtenta - DÖ!
Jag och Sara lessna. Spelade svenska klassiker och startade för stunden ett band. Jag var het på gitarr och Sara sjöng och spela trummor. Sen lessna vi väl på det och satte oss i soffan och drack whisky. Pratade utav helvete. Det livar upp. Känner mig ledsen av massa anledningar. Sånt som jag inte direkt skriver i min blogg.

Gör mig lycklig nu. Gör mig lycklig igen.

/MA