Varmvatten

SURT! Vårt varmvatten har sakta men säkert blivit kallare. Idag tog jag ett bad. När jag la mig i det var det kallare i badet än i luften. Och då hade jag endast vridit på varmvattenkranen så att inge kallvatten hade forsat i. Jag blev arg. Sen när jag och Kristoffer skulle till affärn så skulle jag kolla om det stod nånting om detta problem i trapphuset men icke... eller? jojo.. på porten satt en lapp som sa att de va nånting som var trasigt och det kommer inte gå å fixa förän på torsdag... alltså om en vecka!!!! Hur ska vi klara oss utan varmvatten i en vecka? Hur ska vi duscha? Diska i kallvatten är inte heller nån höjdare. Fyfyfy!

Jag och Kristoffer hade en liten taco-kväll ikväll.. det var mys. gottgott!

Vad ska man säga?

Vi brukade ha så kul.. va har hänt egentligen? Känns sorgligt. Sen vet jag att ni gör mycket tillsammans utan att höra av er men det är väl sånt som man får ta... antar jag. Jag vet att jag inte är bättre själv. Men det är sorgligt!

Besökare

Det är ganska coolt hur mycket man kan göra på internet egentligen. Jag använder mig av en sida där jag kan ta reda på väldigt mycket information om mina besökare. Jag får reda på land, stad, tid på sidan, hur dom hittat mig, vad de har för internetuppkoppling, om de använder explorer eller firefox med mera. Sjukt egentligen. 26 till 29 november ser det ut såhär:

image726

Som ni ser har jag flest läsare från Falun. Det är den stora pluppen. Sen är det lite utspritt. Falun kan jag förstå men alla andra städer vet jag inte vilka det är som läser ifrån.

image727
Här kan jag se olika länder. Kul att fransmän kommer in på min sida. haha.

Det jag ville med det här är att berätta hur sjukt internet egentligen är. Det är nästan lite big brother över det hela. Nu kommer ingen våga läsa min blogg längre när ni vet att jag har koll på er. haha!

I know who killed me

image725


Den här filmen handlar om en helt vanlig tjej, Aubrey, som lever ett normalt liv. Hon går i skolan, har bra vänner och en pojkvän. En dag blir hon plötsligt kidnappad av en känd seriemördare. Lyckligtvis hittas hon sedan i ett dike. Dock utan hand och ben. Läkarna fixar henne så gott det går men hon förblir utan dessa kroppsdelar. När hon till slut vaknar upp står hennes föräldrar vid hennes sida och säger "Aubrey, allt kommer att bli bra. Aubrey, vi kommer snart att kunna åka hem" Hon har såklart panik öven sin stympning men det är inte bara det som gnager henne. Till slut frågar hon "Vem är Aubrey?". Alla påpekar att det är minnesförlust men "Aubrey" själv säger att hennes namn är Dakota och att hon inte alls är den dom tror att hon är...

Filmen är inte jätte bra. Det kan jag erkänna. Men jag är ett stort Lindsay Lohan fan och kan därför aldrig säga att någon av hennes filmer är dåliga. Jag kan dock säga att det inte är en av hennes bästa. Det är en väldigt invecklad film och den är delvis förutsägbar. Den är en aning spännande men i det stora hela är den lite halvdan.

image711image711image712image712image712

två M av fem möjliga

Etnografisk observation.

Japp, det utförde jag igår. Stod hur länge som helst utanför Dressmann och gjorde min etnografiska observation. Men Dressmann verkar knappt ha nå kunder. Eller är det bara falubor som inte handlar där? Jag trodde iaf det var en populär affär men när jag ser i mina papper så verkar det som att jag hade fel om den saken. Iaf så får jag vara nöjd med de få som gick in där för jag höll på å frysa aschlet av mig. Dagen idag bestär av att skriva ihop detta på ett fint sätt inför seminariet imorgon.

Igår var jag och lämnade in min förlovningsring för förminskning. Sedan dess har det känts som att jag har en ring på fingret fast jag inte har det. Skumt som fasen. På så få dar måste jag har blivit jäkla van. Men jag får den imorgon igen så de är inte lång tid kvar. Men jag saknar den!

Jag längtar tills på lördag. Jag är så glad att mina systrar kommer hit. Mina underbara. Vad skulle jag göra utan dom? Dom har varit mina bästa vänner hela mitt liv. Det är dom som jag har pratat med när jag behövt det. Dom ställer alltid upp till 200% och hjälper en alltid så gott som det går. Jag längtar längtar längtar tills jag får träffa dom igen. Handla julklappar. Mysa. Prata strunt. Åh, så underbart! Men nu är det bara en dag emellan.

image724
Mina systerdotter Thindra. Sötnöt!

Hjälp andra att bära tunga påsar!

FRÖKEN HAR TAPPAT EN TAND! Hon blir så stor och börjar tappa sina små små mjölktänder. Och hon hade spottat ut den på min bok som jag lagt ner nån minut då jag även såg på tv. Inte verkade det göra ont heller eftersom hon direkt efteråt åt och sprang å jaga Tindra. Sötnöt!

Var ju till Willys idag. Handlade FÖR mycket. Orkade inte bära det till bussen ens. Fick typ släpa det. Å här i Sverige kan man inte hjälpa varann. Det var hur mycket folk som helst där med ingen erbjöd sig att hjälpa. det är fanimej lägre än Glocalnet.

När jag kom hem gjorde vi iordning BBQburgare, sweet chili-sås och potatisklyftor. Mumma!

Sen bar det av till gymmet efter en liten powernap. Var ganska seg idag.

Nu har jag druckit 2 koppar glögg med russin. Hur gott som helst!

Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss

Igår var jag duktig och hann med allt jag skulle hinna med. Det var skönt att ställa sig på trampmaskinen och veta att man sedan kunde gå hem och inte göra nånting. Jag köpte gymkort igår. Nu är det ingen återvändo. Mitt nya hälsosamma liv har börjat. Dock fick jag problem med mitt dåliga knä igår. Jag hatar det. Det höll på å förstöra för mig med dansen och det kommer jag aldrig tillåta hända igen. Så nästa gång åker bandaget fram. Ikväll det vill säga. Min tredje dag på gymmet i Slätta.

Skrev uppsats-pm med Anders igår också. Det gick bra. Han bjöd på mat dessutom. Han kan han!

Jobbade en stund med Mimla men det tog slut på papper och affischer så vi kunde inte fixa alla brev. Det där löser nog Roger.

Hämtade ut min tenta igår också. VG B. Jag är nöjd! Det ger en verkligen motivation inför den kommande tentan.

Idag ska jag till Willys och handla. Varför till Willys? tänker ni. JO! det är det ENDA stället som man kan ta bussen hela vägen till och handla. Min kära 701 börjar utanför mitt hus och stannar utanför Willys. Helt underbart smart! Då kan jag handla tungt utan att bry mig!

Sen ska jag väl läsa lite till seminariet på fredag och mot kvällningen blir det, som jag skrev här ovanför, till å träna.



Besök

Mina systrar kommer hit på lördag! Wonderful! Då ska vi till Kupolen och handla juklappar. :)

Nu är det pyntat!

image721

Igår åkte julpyntet fram. Jag har längtat och faktiskt tjatat lite på att få ta fram alla jultomtar och igår fick jag det. Efter en snabbis på gymmet drog vi, jag och min fästman, fram allt pynt och började pryda lägenheten. Stämningen blev helt annorlunda. Jag älskar den där julkänslan. Helt underbart är det. Så nu går man bara runt och myser i vår lägenhet. Alla tomtar är så söta med sina tjocka magar och tomteluvor. Julgrisarna visar knorrarna, en tomte spelar ljuvlig musik, julstjärnan lyser upp mörkret och sen har vi den söta granen. Dessutom faller snön tätt utanför fönstret. Kan man få nog? Jag vet att vi är liiite tidiga men inte så tidiga. På söndag är det trots allt första advent.


Idag är en ganska fullspäckad dag. Ska försöka läsa lite nu på morgonkvisten. Sedan ska jag hämta ut min tenta och sitta och läsa en stund i skolan. Sen är det föreläsning. Efter det ska jag och Mimmi göra klart vårt jobb och efter det ska jag hem till Anders och skriva pm. Sen när jag kommer hem ska jag till gymmet. Kommer jag och hinna allt?


 - jag älskar dig!

Vi två, för alltid!

image715
Jag älskar dig!

Arbetsmyra!

Nu sitter jag och Mimmi och är duktiga studenter och hjälper Högskolan Dalarna att få fler studenter att läsa MKV A på distans. Det har gått segt och skolmailen har krånglat. Men nu är vi en god bit på väg. Än ser vi dock inte slutet. Får se om vi hinner klart idag eller om vi måste fortsätta på måndag. Roger har gett ut en bok å hade kalas för det idag så jag fick tårta. Han är då snäll han! Vi har precis fått en varsin STOR kopp kaffe också. Nä nu klagar Mimmi på mig. Nu ska jag maila alla vuxenutbildningar.

Vi hörsch!

Arbetslösheten väntar..

image714

Nyss på Nyhetsmorgon på tv4 diskuterade de framtidens jobb. Polis var en av dem som kommer behöva fler. Sedan hade SACO gjort en lista på de jobb som kommer ha högst abretslöshet om 5 år och där är journalist. Det är ju kul å veta när det är mitt drömjobb och förhoppningsvis en del av min framtid!

Tragiskt!

image713


Satt nyss och kollade lite på CSN's hemsida.. i brist på annat.. typ. Såg att vi får lite mer än 100 spänn extra nästa år. Jippiiiieee för de! Men jag upptäckte även något tragiskt. Efter 3 år struderande och låntagande så kommer våra skulder att vara ganska höga. Det ska vi börja betala tillbaka SENAST ett halvår efter att vi slutat plugga och då kan man som minst betala tillbaka 500:- i månaden i... (håll i er!) 25 ÅR! Det betyder att jag kommer ha betalat av mitt lån till CSN när jag är 47! CSN kommer att äga mig resten av mitt liv. Fy fan va snålt att inte ge oss mer i bidrag egentligen. Vi är fattiga under hela studietiden OCH slutar med massa lån som sedan ska betalas tillbaka så fort man är klar. Ska det behöva vara så dyrt att skaffa ett bra jobb, som man tycker om, för att kunna leva ett liv? Sjukt!

Satan's little helper

image710


Igår såg vi filmen Satan's Little Helper som handlar om en liten pojke som har börjat spela ett spel med samma namn. Spelet går ut på att man ska hjälpa Satan att mörda folk och får olika mycket poäng beroende på den man mördar (blind, gravid och så vidare). Det är Halloween och pojken vill självklart klä ut sig till Satan's Little Helper och hans mamma syr en dräkt åt honom. När hans älskade syster kommer hem med en pojkvän blir han arg och vill få bort denne ur hennes liv. Han går ut och letar efter Satan. Han ser en man med en dräkt som på sitt vis kan representera Satan. Han ser hur "Satan" drar ut dockor ur hus och lägger dem på gårdarna som halloween-dekoration. Haken med detta är att det inte är dockor utan människor han mördat. Pojke blir Satan's Little Helper och följer med "Satan" på uppdrag och ber honom att skicka systerns pojkvän till helvetet. Allt är en lek för den lilla pojken tills han inser att det hela är blodigt allvar och hans familjemedlemmar är i fara.

Filmen är rolig men samtigt FÖR äcklig för att sägas vara en komedi. Skräck-komedi kan man nog kalla det. Filmen kändes på tok för lång trots att den bara är cirka en och en halv timme. Från mitten av filmen fortsätter man att titta bara för att se slutet. MEN slutet var dåligt och gjorde oss båda besvikna.

Se den om du har VÄLDIGT tråkigt en kväll.

image711image712image712image712image712

endast ett M av 5 möjliga.

Like sands through the hourglass, so are the Days of our Lives.

image709


Ja jag tittar på Våra bästa år. Följer även bloggen på
http://www.tv3.se/worp/1574/

Hursomhelst... jag är less på den segaste historien som typ aldrig kommer nån vart. Eller ja de händer ju saker men jag vill veta vem mördaren är. Så jag googlade. Jag stod inte ut. Jag kom till en sida där jag fick alla mina svar plus massa annat. DET ÄR FANIMEJ EN SJUK SERIE! Ni som också vill veta kan läsa här. De som skriver hela historien måste ha jävla kul. Den är inveklad och krånglig och helt orealistisk. Men ack så underhållande till lunchen ;)

Fick dessutom veta idag att han som spelar Victor Kiriakis är pappa till Jennifer Aniston... Det visste inte jag!

Hur?

image708

Idag blir det plugg med Anders. Vi ska göra seminarieuppgiften inför imorgon. Den är hur jobbig som helst. Men jag och Anders är ju genier så det är väl lugnt? :) Har inte hunnit läsa allt heller men man får väl läsa medans man gör uppgiften. Hinner ju inte läsa så mkt på bara nån dag. Man har ju annat å göra. (typ se på tv.. haha)

På lördag ska det firas här hos Andersson/Calais... Då är det 1 år för oss :)

Bolibompa som VI minns det.


Tänd ett ljus och låt det slockna!

image707


Jag försöker plugga men jag är så less... så otroligt less... Litteraturen är helt okej MEN(!) det handlar om helt ointressanta saker dvs undersökningar. Det enda de tar upp är massa problem. Varför göra en undersökning från början om man vet att allt bara blir kattskit iaf???!!! Orka engagera sig! Jag myser och kollar på Deal och no deal istället. För gubben där blir det också bara kattskit. och appropå kattskit så har Snorkis haft bort mina minipiller som jag förövrigt behöver nu när klockan är 18. Jag har letat sen jag vaknat och har fortfarande inte hittat dem. Verkar som hon svalt hela kartan. Nä men seriöst har jag vänt uppochner på hela lägenheten utan att ha hittat dom. Har dom fått fötter och sprungit iväg? Nä... omöjligt! Dagen har innehållit många i-landsproblem!

Men för helviti.. den är ju tom!

image705


Idag var det verkligen vinter. Frosten har lagt sig på alla träd och gjort dem helt vita. Det är hur vackert som helst. Man blir helt varm inombords trots den stickande kylan. De har ställt upp en gran på gräsmattan utanför vårt hus. Jag tycker mig se lampor i den vilket betyder att den kommer lysa sådär mysigt i vintermörkret. Det ger mig verkligen julkänsla. Jag vill också ha julgran. Men jag ska tjata på Kristoffer så kommer vi nog köpa nån billig på Rusta eller så... (DOCK INTE DEN ROSA!)

Idag bjöd Kristoffer mig på lunch på Tony's. Åt en grymt god pizza med fläskfilé, beasås, paprika(alla färger!), champinjoner, ananas och lök. MUMMA!

Annars är det plugg som gäller vilket alltid är lika tråkigt! Men det är ännu tråkigare med tanke på att vi inte har 5:an... Det är ju dom som har bäst program av alla. Det är dagens i-landsproblem!

Snorkfröken är mysigast i världen!

image703

Jag vill ju vinna..

Jag vill alltid vinna. Jag har då inte ofta tur. (förutom då jag vann en hundring på mediehuset).. men den här tävlingen skulle jag vilja vinna. Gå in och tävla du med!

Liggsår

Idag har jag varit satans seg. Legat på soffan och degat sen jag vaknade i princip. Kristoffer är på DD och fixar sitt vimmel. Hoppas han kommer hem snart. Tråkigt å vara ensam hemma. Har iaf kollat på Ugly Betty, Greys anatomy och Hairspray.

Vill egentligen läsa lite men nånting inom mig gör mig oändligt trött. Jag orkar inte. Kaffe brukar lösa det men vad gör man när kaffet är slut?

Måndag och Onsdag är skoldagar den här veckan. Hur skönt som helst :)
Fast jag och Mimmi ska ju jobba en och en halv dag typ så helt ledig är man ju inte.

Förresten.. ni följer väl
nedräkningen?

Hårspray

image702




Duggan igår gick ju skit. Hann inte skriva klart så jag var hyfsat irriterad för det. Jag tog inte vara på tiden helt enkelt. Jag satsade alldeles för mycket på första frågan.. gaaah! Men men... den är gjord å det får vara så. Seminariet var sådär. Tyckte jag kom med ett bra exempel men det kanske jag var ensam om. Eller ja Mimmi tyckte de var bra.
Efter det så satt jag och Mimmi kvar och arbetade lite med projektet.

Nästa vecka ska jag och Mimmi få jobba lite åt Högskolan. Skönt å driva in lite pengar. Det behövs när man är student!

Igårkväll kom Cissi hit och vi drack vin, åt chips å såg Hairspray. Tröttnade på all sång så efter halva bytte vi till Hipp hipp. Sen tog vi en promenad in till stan och Kåren. Sen kom Kristoffer dit och vi var väl där en timme typ. Sen blev det McDonalds och buss hem.

Idag är jag segdeg. Sov lääänge. Men det var skönt!

Jag har placerat min blogg i 
Falun på bloggkartan.se

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest. Men fredag är ändå den dagen som känns bäst!

Fredag och det är ett sådant härligt fredags-seminarie som väntar mig. Man är ju van vid att fredagar ser ut såhär sen Mickes kurser eftersom han tycker om fredags-seminarier. Det är faktiskt ganska bra för när de 2 timmarna är gjorda så vet man att man är ledig och att det är helg. Idag så blir jag ju iofs inte ledig efteråt eftersom vi ska sitta med projektet. Men det är ju DELVIS frivilligt. Delvis eftersom vi känner en aning press från alla andra duktiga jävlar!

Jag kom upp i tid idag också. Jag tyckte de va skit skumt att vakna när klockan ringde. Utanför fönstret var det typ natt. Helt kolsvart. Så jag trodde min klocka ringde fel men icke! Klockan var 07.06. Så allt var precis som de skulle. Låg och drog mig till Beverly Hills. Iofs så hade jag sätt de där avsnittet förut så det var inte mkt att ropa hej för. Dessutom busade Fröken med nått så jag var tvungen att kliva upp och titta till henne.

Sen jag jag läst igenom mina anteckningar så att det känns bra. Men nu återstår bara problemet: vad ska jag ha på mig? Jag måste gå å rota i garderoben. (Vår walking-closeth... eller heter det walk-in-closeth?)

Klockan 21.37

Idag har jag läst ut Vetenskapsteori för nybörjare. Skönt å ha den gjord. MEN jag upptäckte att min upplaga hade 50 sidor mer än den från 1996. SUCK! Vilket kanske betyder att jag läst och strukit under 50 sidor i onödan. Men men.. jag är lite klokare än alla andra då bara :P (Försöker intala mig det positiva). Håller på och försöker besvara seminariefrågorna nu. Sen har vi ju dugga imorn också.

Idag har jag även vart på Rusta. Gick först till Cissi & Mimmi och drack te med dem och Stina. Sen skjutsade Stina mig, Cissi och Mimmi till Rusta, vilket var väldigt snällt. Där blev det typ julklapps-shopping så nu är jag pank till den 23:e.

Har precis slagit in dom så att Kristoffer inte ska kunna tjuvkika på sina. Men självklart så tog presentpappret slut. Helt värdelöst. 3 paket sen var de slut. 10 spänn rätt ner i sjön (nästan).

Imorn ska jag och Mimmi även försöka vara duktiga och arbeta med projektet.

Färsk frukt, tropisk frukt, konserverad frukt, omogen frukt.








En dag i centrala Falun...

image699


Idag har jag vart på Kåren och kommit fram till ett ämne till b-uppsatsen med Anders. Det blir säkert bra. Det är ändå ett ganska roligt ämne å det är inte så svårt. Så jag ska maila iväg det lite senare.
På Kåren blev det även kaffe å annat struntprat. Te?
Träffade Cissi där och snackade skit om jordens alla saker. Efter det blev det stan och sökande efter julklappar. Har hittat en del som jag efter en natts sömn kanske köper.. Jag vill vara klar tidigt med allt sånt. Iofs är jag väl lite väl tidigt ute nu eftersom det inte ens är december men som sagt... det kan vara skönt.
Nu ska jag sätta mig och läsa en stund. Kycklingen står i ugnen så snart vankas det även wok å nudlar. Blir en lugn kväll med förhoppningsvis massa plugg.

Fröken-mys!

image696



image697



Plugg plugg plugg... Det är tur att man har sällskap. Men Fröken är nästan för mysig. Om man nu kan vara det? Men det är härligt att veta att hon vill sitta och läsa med en. Tindra ligger istället och surar i nått hörn. Hon myser bara med sig själv. Förut var hon jätte mysig men sen Fröken kom hit har det blivit lite dåligt med sånt. Om jag har tur så snuttar hon då jag går å lägger mig men om Fröken lägger sig i sängen så drar Tindra. Hur som helst så har det varit svårt att koncentrera sig. Jag myser hellre än å plugga.

Se på fan... Jag skriver en rubrik!

image695Jag har typ blivit besatt av julen i år. Jag kan inte tjata nog om det. Har nyss fixat lite julskivor för att tidigt börja med den rätta stämningen. Jag bara längtar tills jag får ta fram jul-lådan på vinden. Åh! Ge mig jul! Har hållt på å fixat lite med julklappar. Det artar sig. Jag är jätte duktig i år. Men det blir dyrt :/ jag har ju en del å köpa till. Men det handlar ju om å ge å ta.. typ. Hittade en tomteluva i städskåpet häromdan. Ville bara ta på mig den. Men det gjorde jag inte. Anledningen till att jag är besatt är ju att jag 2 år i rad inte har haft någon julkänsla överhuvudtaget. Jag vill ha julen så som den var när man var barn. Därför tänker jag vara riktigt barnslig i år.

Ingen mer än jag som vill ha jul?

Blogg.se funkar uruselt för mig. Allt krånglar som satan. Är det hemsidans fel eller är det min dator som spelar lite spratt.. jadu, om jag ändå visste det.

Vetenskapsteori för nybörjare - here I come...

-Tisdag-

DAGENS VILL HA: Jul!
DAGENS KLÄDSEL: Linne, t-shirt i svart. Guldig kofta och jeans.
DAGENS SMINK: Inget.. kanske en aning av gårdagens?
DAGENS FRISYR: Utsläppt med diadem(stava?)
DAGENS HÄNDELSE:  Händer inget här hemma.
DAGENS LÅT: This years love - David Gray
DAGENS PLANER: Kanske en promenad? Annars plugg
DAGENS SAKNAD: Mamma!
DAGENS DUMMASTE: Fröken som stör.
DAGENS SJUKA: En aning huvudvärk
DAGENS DROG: KAFFE
DAGENS ROLIGASTE: Fröken som är mys-sugen
DAGENS FAVORIT: Våra bästa år
DAGENS KÖP: Har inte köpt nå idag men planerar att köpa kattemat
DAGENS GODIS: Inget... hittills. 
DAGENS HUMÖR: Det är helt okej/bra. 
DAGENS ORD: Anekdot

-Tisdag-

Hållt på lite med designen idag. Vad tycks? Försöker vara lite trendig med lila. :P Men det är faktiskt en fin färg.

Måste läsa. Har inte kommit mkt längre än igår.. 30 sidor kanske. Skärp dig Madde!

Var igår hos Cissi och drack te och kollade på hennes hår. Det vart jätte fint. :) (tåls att säga igen) Det vart jätte fint!

Min bror blir lång. Enligt mamma är han typ 1.80 nu. Fan det är typ 2 dm längre än mig. Hjälp!

Jag vill shoppa julklappar!!! Inte för att jag har råd. Men det är kul. Men jag ska nog använda mina sista slantar den här månaden till julklappar. Så att det inte blir alltför mycket nästa månad.

Snart är det bara en månad kvar tills jag fyller 20. Närmare bestämt om en vecka. Det är 39 dagar kvar. Tror jag. Eller det är räknat med den 22:a... då är det 38 dagar kvar. Och om jag inte räknar med dagens dag så är det 37. :)
Här är en riktig nedräkning!

Hojt!

-Måndag-

Jag började dagen jätte bra å läste flitigt.. men nu har det dalat ner. Måste ta tag i det igen. Har ju en del och läsa tills på fredag. Tyvär. Har fått nå seminariefrågor plus att vi har dugga. Jag är faktiskt nervös inför den. Känns jobbigt. Typ en ångest laddad känsla. Men jag läser och hoppas på det bästa. Boken som vi ska ha läst är iofs hur skön som helst. Lättläst och så har den sammanfattningar på kapitlen. Hur bra som helst. Jag kom på att i USA skulle den här boken vart en sånhär "For dummies" bok.

  




Jag tror inte Bruce kan göra en dålig låt

-Måndag-


-Söndag-

Igår var det min Martina-dag. 3 personer sa grattis varav 2 kom ihåg det på egen hand. Jaja.. Jag är faktiskt van att folk brukar glömma. Min far glömmer aldrig. Trodde han hade glömt igår men icke! Känns sorgligt att jag inte kan besöka Martins grav. Jag är döpt efter honom och han var nästan det bästa i mitt liv som barn (Nästan lika bra som farfar). Jag brukar alltid besöka honom den 10:e för att gratta oss. Men nu är det lite svårt. Jag tände ljus igårkväll istället och skänkte några tankar till honom. Me love you long time.

Idag är det städ-tvätt-disk-dag. Det behövs! Bokade en tvätt-tid klockan 4. Skönt å få kläder igen. :)

Madelene ("v") Kristoffer

-Fredag-

Jag sitter och velar lite. Malin och Karin bland annat ska på Miss Li på Arenan. Sen hade de tänkt å gå på Kåren. Å jag vet inte om jag ska med eller inte. Har lite beslutsångest. Men jag tror att jag vill. Sen börjar jag tänka på att pengar spenderas och hur morgondagen kommer att bli. Plus att det snöar idiotiskt-mycket ute. Men ändå... Det är ju hur kul som helst att gå ut. Å så är det ju Miss Li. Plus att jag älskar att umgås med Malin. Vad ska jag göra?


Kom å tänka på i somras. Då blev jag och Malin blev bjudna på en varsin Flat Line av Totte. Tydligen måste alla prova den nån gång i sitt liv. En gång och aldrig mer säger jag. Jag spydde 2 sekunder efteråt.


image681

Totte hällde även i lakritsshot i våra... "Det smakar bättre då"... In my ass!

-Fredag-

image679

Snön smälte bort igårkväll men nu är det pågång igen! Synd att snö som faller är så svårt å få på bild.


-Fredag-

SERIÖST!!!
I natt har man ju sovit mkt.. eller inte. Jag är hur trött som helst. Hela morgonen har Fröken gått runt å skrikit och lekt och härjat. Har inte orkat gå upp och titta till henne. Tji fick jag. För nästa gång jag öppnar ögonen så har hon... läs - BAJSAT(!!!) i sängen.. på mitt täcke och vid mina fötter. Plus att hon har kissat på mina kläder som låg brevid. Tydligen hade hon lekt igen toa-dörren och inte fått upp den. Ååh ibland vill man inte ha katt!


Vem kan motstå hennes söta ögon?
Man kan ju nästan inte vara arg på henne.



-Torsdag-

Föreläsningen idag sööög hårt! (häst-balle kanske)... Så jag, (Fulla/Bakis)Mimmi och Ida drog ner på stan och åt kinamat istället... Efteråt var jag som en ballong. Mätt/trött/kissnödig. Skulle gå på toa på restaurangen MEN det var stopp i toaletten på damernas så jag struntade i det och höll mig ett bra tag.

Köpte färg på Tiimari (som jag vet nu i efterhand inte räckte)

Kolla efter en billig kalender men det är fanimej dyrt med sånna. Jag vill ju kunna skriva ner vad som ska göras.. särskilt under b-uppsatsen.. men orka lägga pengar på de. Har ju en från skolan men jag och Mimmi konstaterade att dom inte är nå bra bara för att dom är gratis. Plus att det är massa reklam i dom. Plus att dom är små med lite plats å skriva på.

Sen övergav Mimmi mej så jag gick till Kåren. Okej, jag sa att hon fick gå så de va lugnt ;) Där träffa jag Malin och Karin och lyssnade på dem när de arbetade.

Sen hade jag och Karin Cheerleading med två till. Vi var alltså hälften idag. Synd när vi hade besök.

-Torsdag-

Idag är det två föreläsningar som gäller. Sen ska jag ner på stan och handla färg. Sen ska jag på Cheerleadingen. Han som ger oss bidrag kommer och kollar idag. Kul att han kommer faktiskt. Det blir ju lite uppvisning för oss då.
I Helgen händer det inte mkt. Funderar på att dra ihop en filmkväll. Nån som är på?


Såhär är den hittills.
Nu ska jag bara fylla i resten.
Den kommer bli jätte bra i vardagsrummet :)


-Onsdag-

Var på Rusta idag och handlade min tavel-duk så jag kan måla tavlan till vardagsrummet. Självklart var den svarta färgen slut (ALLA andra färger hade de typ 20 exemplar av). Köpte även chokladkalendrar till mig och Kristoffer.

Har just nu bara ritat konturerna på tavlan. Har lite färg så jag ska kanske börja måla senare och se hur långt jag kommer. Får köpa mer på Tiimari istället.



vad tycks? :)

-Onsdag-

Den här dagen började ju bra. NOT!
Vaknade kvart över åtta och Mr. Snooze säger "Hur länge ska du snooza??!"
När han har dragit börjar jag diska. Hör en smäll.
Går ut i vardagsrummet.
Där sitter Fröken bakom en omkullvält blomma. Jord överallt. Skäll skäll skäll. Orka!
Det hinner gå 20 minuter och då händer EXAKT samma sak igen. Ännu mer jord överallt. PANIK! Å ännu mer skäll.
Ungefär 10 minuter senare har hon omkull ett glas som går i tusen bitar över vardagsrumsgolvet. Jag blir såååå matt!
Nu väntar jag på nå besiktingsgubbar. Skulle besikta internet. Fråga mej inte varför. De ska komma mellan 9 och 15 så det är bara till å vänta å hålla sig hemma.


Snö idag!


Sovande änglar!

-Tisdag-

Idag har vi varit lediga. Jäkla skönt schema vi har fått måste jag säga. Iofs så är det massa med b-uppsatsen som ska fixas också men ändå. Till exempel nästa vecka så går jag bara på fredagen. Fast då har vi dugga vilket är mindre kul. Känns som en lite salstenta. Så de gäller att läsa på ordentligt.


image673

Jag längtar till julen. Jag vill pynta med rött och glitter. Jag vill tända adventsljus. Jag vill kliva upp tidigt bara för att se julkalendern. Jag vill ha en chokladkalender så att jag kan räkna ner dagarna. Jag vill köpa julklappar (har faktiskt redan köpt 2). Jag vill sjunga julsånger. Jag vill dricka glögg med russin. Dessutom fyller jag ju 20 och det vill jag också räkna ner till. December är en mysig månad. Den är bra. Sen kommer januari och då känns allt skit och man önskar bara att våren ska komma. Men än så länge håller jag tankarna på julen.

Jag och Kristoffer har fått rabatt på
Vibes av Cissi så nån dag snart ska även jag och min karl falla för vibrationerna till priset av 25 kronor. Men om man ska fortsätte blir man ju ruinerad.

God Jul!

-Söndag-

image670
Tittade igenom en skiva med lite gammalt skolarbete och hittade den här bilden. Den representerar typ vinter eller nå. Det var nån tanke jag hade med att jag är ett december-barn så jag tänkte typ att vintern var min grej. Så det här blev en av mina arbeten i foto. Härligt! (MEN JAG VILL ÄNDÅ INTE HA VINTER ÄN!!!)

Tentan är klar... eller den får vara klar. Jag ska kolla igenom den igen innan jag somnar. Imorn snikar jag skjuts till skolan vilket ska bli riktigt skönt :) Tack Ida!





Vincent Vega
&
Mia Wallace



Helgen har varit bra. Kristoffer har haft Niklas och Niklas här från Askersund. I fredags firade vi Cissi och hade Halloween partaj. Var till Kåren och sen hade vi efterfest här hemma hos oss. Jag somnade efter typ 2 minuter. På lördan var alla bakis och vi åt pizza och kebab. Sen gick Niklas och Niklas på etage. Jag och Kristoffer tog bad med bubblor och ljus. Idag har jag pluggat på tentan hemma hos Mimmi. Cissi, Malin och Stina kom och var sura potatisar. Men jag tycker om dom ändå :P


image672
http://www.dalademokraten.se/Noje/2007/11/02/33817/

I onsdags gick det förresten som en dans på rosor. Bandet diggade oss och vi fick till och med dansa med dem på scen. :) Det vart en lyckad kväll för HIFF Cheers!

Nu är Billy och Elin här. Jag kanske borde vara mer social?

-Lördag-

image669

Lyckad kväll :)